Vienti vs tuonti

  • licence27

Tervetuloa hölmölään- Ensin tehdään juomia. Sit kun maku ja laatu on kohdallaan ne rahdataan ulkomaille rekoilla ja kannetaan sieltä pienissä erissä takaisin. Lukema taisi olla 65 miljoonaa litraa omatuontia viime vuonna.

Tällä menolla kohta Virosta ruvetaan rahtaamaan myös oikeaa bensaa. Ei sillä että se olisi halpaa vaan siksi kun siinä ei ole etanolia seassa. Toisessa kädessä bensakannu ja toisessa mäyräkoira- ainoa vaan että bensasta saattaa joutua tulliin.

Raakaöljyn hinta taas pomsahti tänään. Sen huomaa viimeistään silloin kun seuraavan kerran tankkaa. Kun hinta nousee niin se nousee nopeasti vaan annas olla kun laskee niin kyllä löytyy syitä pitää hinta korkealla.

Varmaan 95 E 10 kelpaa myös vientiin ja sopii uusiin autoihin ym laitteisiin, mutta harmi vaan kun maassa on maanosan vanhimpiin kuuluva autokanta -ellei vanhin tällä hetkellä. Näin ollen ruvettava harkitsemaan sellaista autoa joka huolii E 85 viinaa tai Dieseliä. Diesel auto, mutta näillä -34 yö keleillä tarvis olla bensalla toimiva Webasto

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus