Ylivoimainen este

  • licence27

Liikenteessä sattuu ja tapahtuu- joskus joutuu jopa ihan pysähtymään. Joillakin riittää urheilumieltä, mutta onneksi suurin osa ihmisistä ymmärtää että kun sotilaspoliisi nostaa nostaa pienen liikenteenohjausmerkkinsä pystyyn niin silloin on syytä pysähtyä-
Vaan aina niitä hulluja on jotka vielä senkin jälkeen yrittävät tunkea eteenpäin mukamas kiireisenä- niin ja joku keksi parkkeerata Nissan Noten penkalle niin että jäi kiinni.

Täytyy ymmärtää että panssarivaunu on ylivoimainen jopa tukkirekkaa vastaan, siltikin vaikkei olisi edes ammuksia mukana tai pelkkiä savuja ja valoja. Jos ei tajua antaa tilaa ja jää alle niin minä en ainakaan halua olla irrottamassa ihmisjauhelihaa minkään rullalaudan paksuisen henkilöauton sisältä. Puhumattakaan siitä että panssarivaunuja on kolme ja liukas tie alla. Kyl ainakin mun jokainen työnantaja ja kaveri on ymmärtänyt jos on pari kertaa joutunut hetken odottamaan panssarivaunujen väistymistä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus