Viimeinen pala uunista ulos

  • licence27

On jäänyt leipominen ja ruuanlaitto hieman heikoille kantimille. Viime yönä nukuin vajaat neljä tuntia kun yritin paistaa lammaspaistia. Pieleenhän se meni jo lähdössä kun olisi pitänyt antaa sen sulaa ainakin puoli vuorokautta enemmän, poistaa kalvoa ja kenties vähän leikatakin sitä.

Vaan minkäs teet kun jääkaapissa on tasan maitoa ja tulet puolen yön tienoilla väsyneenä ja nälkäisenä kotiin. Uuniin vaan ja odottamaan.

Kyllähän se ihan syötävää oli, mutta jos olisi sitä treffeillä jollekin naiselle tarjonnut niin jälkiruuaksi olisi pitänyt tarjota hammaslankaa.

Jotain hyvääkin tässä päivässä oli eli jo kuukausia sitten tehdyt vessan seinät ovat nyt viimein pystyssä ja kattokin meni paikalleen lopulta ihan mukavasti.

Ongelmia ei tuottanut tuuli, nostokoneen kuski oli ihan hyvä, mutta tuli nuukailtua liinoissa sen verran että ei käsivoimin millään jaksanut vääntää sitä palaa ilmassa oikeaan asentoon. Kun sitten kuski meinasi ruveta keskeyttämään koko nostoprosessia ilmoitin että sidon katon kulman pitkillä liinoilla puuhun ja jälkeen meni kolmisen minuuttia ja eilen valmistuneella pohjalla on nyt puucee pystyssä odottamassa sisuskaluja.

Sen verran tuli kiviä alle että lyhyille tikkailla ei päässyt laittamaan harjapeltiä kiinni. Noin muuten kun ottaa huomioon että en ole tuolla systeemillä mitään rakentanut meni kasaus lopulta aika kivuttomasti maaliin. Tarkkuudessa on parantamisen varaa ja parempaan lopputulokseen olisi päässyt tekemällä kahta eleminttipituutta yhden sijaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus