Ylikoulutetut ja alipalkatut 2

  • licence27

Työpäivän päätteksi oli ohjelmassa talkooruokailu. Minä olin toki ihan töissä, mutta muutama muu vielä sisäseinistä tiiliä pudottelemassa.

Kiitos kunnanjohtajan vaihdoksen oli yksi kunnan työntekijä tuonut asiakkaalleni lapsensa vahdittavaksi. Lasta siis vahti amkk sairaanhoitaja, di ja syötti insinööri . Di muurasi ja inssi laittoi salaojaa maahan . Toivottavasti portaat ja terassin katto on huomennakin paikallaan.

Lapsi oli kuitenkin kaikkein fiksuin ja ikkunaan katsoessaan totesi "Ikkunasta näkyy teidän koti- hoitsu väitti että se on naapurin talo, joskin ihan samalla mallilla tehty. Kumpikin oli oikeassa, koska ikkunasta heijastui selvästi keittiö ruokailijoineen ja kun toisesta kulmasta katsoi niin näkyi se naapurinkin talo pimeyden keskellä.

Piti nostaa öljysäiliö. Ei toivoakaan nostaa tuolla koirankopin kokoisella kirpulla suorapäätyinen säiliö tarkoittaa reilun kahden metrin syvyydessä melkoista materiialin vahvuutta ja ainakin viiden kuution tilavuus kohtuullista kokoa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus