Ylläreitä

  • licence27

Olin ekaa kertaa tekemässä kaukolämpökanaalia. Ohje oli että uusista lähdöoistä vanhaan putkeen periaatteessa suoraa viivaa.

Lähtö löytyi, mutta toista päätä ei voinut kaivaa kun joku valopää oli parkkeerannut Fiatinsa sen päälle. Koska itse linjaa pystyi kaivamaan niin otin korkeuden siitä näkyvästä päästä. Asikas sit kertoi että voi nousta noin 20 cm kun toinen pää ei ole ihan niin syvällä.

Kun Fiat viimein saatiin siirrätettyä ja oltiin samassa syvyydessä kuin aikaisemmin löytynyt putki ei ollut tietoakaan edes sähkökaapeleiden varoitusnauhasta. Kaukolämpö oli liki kahdessa metrissä- eli mun logiikallani sieltä tasaisella kaadolla ylöspäin kohti toista linjaa.

Kun sitten puolen päivän tienoilla putkimies saapui ja tutki sekä uuden että vanhan linjan kävi ilmi että vanhassa putket on vierekkäin ja uudessa päällekkäin. Eli mutkia tulee reilumpia määriä että ne saa ylipäätään yhdistettyä. Eli ei olisi tarvinnut tehdä niin mahtavaa kanaalia.

Autokin on korjattu - niin ainakin korjaamolta soitettiin. Aika hyvin kun aikakin oli vasta 26.11

2 kommenttia

Fantte

8.11.2012 22:20

Mullakin on auto korjaamolla. Ajoivat auton talliin polttoaine suodattimen vaihtoon ja soittelivat että eivät saa sitä pois huollosta. Ei lähde korjauksen jälkeen käyntiin.:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus