Ylöspäin

  • licence27

Pitkästä aikaa postia. Niinkin tärkeä paperi kuin ajoneuvoverolippu. Piti jo noin 7 vuotta sitten vaihtaa auto johonkin järkevämpään, mutta tällä menolla tuo säilyy seuraavat 11 vuotta ja 106 tuhatta kilometriä. Uudet autot on järjestään saman näköisiä toinen toistaan rumempia. Alkaa houkuttaa vanha SAAB 96- se vaan on niin hidas ja epätaloudellinen.

Ilmeisesti ensi vuonna joutuu auton omistamisen ilosta maksamaan veroa enemmän kuin 138,34. Se on suunnilleen puolet kevytmoottoripyörän liikennevakuutusesta.

Työpäivä meni kiihtyvällä vauhdilla. Onneksi sentään muutama putki saatiin laitettua maan poveen ja kaivot 3 kpl niin ikään. Tälläkään kertaa rautakaupan pitkäkyntinen neitokainen ei löytänyt oikeaa tuotetta, mutta tällä kertaa vika oli inventariossa.

Illan lenkki 4.4 ja stoppi lähimmässä pizzakebabissa paluumatkalla ostamassa juotavaa. Toinen eilisistä yölenkkeilijänaisista kokolailla oven edessä vastaan

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus