Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2006.

Asunnon hakua  1

Nyt ollaan sit siinä tilanteessa, että pitäis saada uusi kämppä. Katselin tuossa netistä vuokrattavana asuntoja ja monenlaista näkyy olevan tarjolla. Aika kalliita vaan tahtovat olla. Mutta hakemusta tuossa just täyttelin VVO:lle. Saas nähdä miten nopeesti tärppää... Jos jollain on tiedossa kohtuuhintaista yksiötä/pientä kaksiota Kuopiosta, niin saa lähestyä vinkillä :) Niin ja sais olla mielellään keskustan lähellä, mutta muutkin huomioidaan.


13. Perjantai  1

En ole taikauskoinen enkä todellakaan ajattele, että tämä päivä, perjantai joka sattuu olemaan 13. päivä olisi jotenkin huonompi kuin muutkaan. Juuri tämä nyt käsillä oleva päivä sattui vaan alkamaan harvinaisen kehnoissa tunnelmissa. Eilisen illan tapahtumat, tai paremminkin keskustelut painoivat mieltä koko yön, niin etten saanu kunnolla nukuttua ja aamu tuntui sellaiselle, niin kuin maanantait pahimmillaan. Tai vielä pahemmaltakin. Onneksi se asia nyt taitaa selvitä eikä asiat ihan niin hullusti olekaan kuin mitä jo pelkäsin. Hyvä niin ja kiitos siitä hänelle jolle se kuuluu ;)

Jännää, että näin kuitenkin ihan kivoja unia siinä huonosti nukkuessani. Viimein näin unta eräästä jutusta mitä olin toivonut! Ja siinä unessa oli just oikeat ihmisetkin! Toivottavasti uni jatkuu vielä ensi yönäkin.


Mitä minä olen?  1

Olen ajatellut, että minulla on joskus hieman taipumuksena puhua liikaa itsestäni ja omista asioistani. Olen kuitenkin vuosien mittaan tietoisesti pyrkinyt siitä eroon ja opetellut kuuntelemaan ja olemaan enemmän kiinnostunut muista ihmisistä. Mielestäni olen jonkinlaisen tasapainon asiassa löytänytkin. Mutta olipas vaikea kun tänään väsäsin meiliä eräälle ihmiselle ja yritin kertoa itsestäni jotain. Jotain irrallisia, toisiinsa varsinaisesti liittymättömiä asioita sain kyllä kirjoitettua, mutta jäin sitten jälkeenpäin kuitenkin miettimään, että olivatko ne juuri NIITÄ asioita jotka tekevät minusta juuri sen mitä olen, vai olisiko kenties pitänyt kertoa jotain ihan muuta. Listasin harrastuksiani, kerroin vähän perhetaustaa, mitä olen opiskellut jne... Nekö asiat minusta tekevät minut? Enkö ole muuta?

Tätä pohdin edelleen ja jos jotain tulee mieleen, niin pitää varmaan lähettää vielä lisäyksiä ja tarkennuksia.



Hiljaista  2

Eilen joku ihmetteli kun en ole tehnyt merkintöjä blogiin pitkään aikaan. Se ei johdu siitä etteikö mitään olis tapahtunut. Pikemminkin päinvastoin. Tässä nyt ilmeisesti tulee vastaus yhteen niistä kysymyksistä mitä mietin blogia aloittaessani ja ensimmäisessä merkinnässäni, eli "pystyisinkö olemaan blogissani rehellinen?" Kyllä pystyn, mutta....
Joskus vaan tapahtuu asioita joita ei halua julkaista kaikelle kansalle heti, eikä oikeastaan kertoa kenellekään muutenkaan.

Mutta älkää masentuko, rakkaat blogini lukijat (teitähän on tuhansia :D)! Kirjoitan kyllä asioista sitten kun saan sanat järjestymään päässäni sellaiseen järjestykseen, että niistä saa joku jotain tolkkuakin. Sitä ennen minun pitää vaan yrittää käsittää, että mitä helvettiä minulle on tapahtumassa ;-)