Blogi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2008.

Tasaantumista  1

Alkaa pikkuhiljaa fiilikset tasaantumaan, eikä jatkuvaa laidasta laitaan poukkoilua ole enää havaittavissa. Sitäpaitsi tunnebarometri jumittui reilusti positiiviseen asentoon, eikä mihinkään haalean veden kohdalle :)

Ihmissuhderintamalle kuuluu yllättäen ja yllättävänkin hyvää. Mitään muutosta siviilisäätyyn ei ole tapahtunut, mutta rauhaisan positiivinen mielentila on saatu luotua kaikille niille, joille pitikin.

Muutenkin oon saanu tekemättömien hommien pinossa roikkuneita asioita hoideltua kuntoon.

Kaikki hyvin siis joka suhteessa. Tipaton kausikin on pitänyt jo yli kuukauden, eikä mitään ongelmia asian suhteen.


Hui, mitä nyt tapahtuu?  1

Kaksi outoa asiaa:

1) viikonloppuna ahdistus, vitutus, jännitys ym. paska fiilis haihtui lähes olemattomiin. Osasin nauttia yksin olemisesta. Kävin myös baarissa (autolla, alkoholittomia lipittämässä) ja huomasin, että siellähän on viehättäviäkin ihmisiä 8-) Ovatko silmälappuni tipahtaneet vai mistä lienee kyse?

2) eräs henkilö otti yhteyttä jo tänään, vaikka vasta ens perjantaina piti. Mitäköhän asiaa sillä on ku tulee käymään? Viitaten kohtaan 1, voisin sanoa, että ihan sama.


Jotain tapahtuu lähiaikoina  2

Pakotin epäselvän elämäntilanteeni selkiytymään. Homma ei ole ollut minun päätettävissäni, joten ehdotin asioista päättävälle taholle, että pidetään yhteydet poikki reilun viikon ajan ja mietitään mitä haluamme elämältämme. Sen jälkeen keskustellaan asioista ja päätetään miten etenemme. Mikä tahansa on parempi kuin tämä nykyinen epäselvä elämäntilanne, jossa en tiedä onko syytä katsoa taakse päin vai suuntaanko vain ja ainoastaan kohti tulevaisuutta.

Tämä kesä tulee joka tapauksessa olevaan merkittävää aikaa elämässäni. Jotain tapahtuu ja monet asiat muuttuvat. Ens viikon perjantaina, joka on sattumoisin syntymäpäiväni, olen kenties viisaampi.


Pitäiskö mun ruveta elämään?  4

Miten aloitetaan elämä uudelleen ja uudessa elämäntilanteessa? Tuntuu, että olen jämähtänyt pahasti paikalleen. Toisaalta haikailen menneisyyteen, toisaalta järki sanoo, että pitäisi alkaa tähyillä tulevaisuuteen. Vaan kun en osaa. En tiedä mistä aloittaa. Miksei jossain ole ohjetta siihen, miten aloitetaan kaikki taas nollasta ja tavoitellaan jotain... niin mitä? Onnea? Tasapainoa? Ihmissuhdetta? Jotain mikä toisi hymyn huulille joka aamu.

Tää raitistuminen tuo toki iloa elämään, mutta ei se kanna kovin pitkälle. Mitä raittiudella tekee jos sen juopottelun tilalle ei ole mitään tilalle? Mitä minä edes haluan? Perkele kun on hämmentynyt olo.

En oikeasti tiedä mitä haluan elämältäni, enkä tiedä miten sitä pitäis elää. Reilun viikon päästä alkaa kesälomakin. Mitä vittua minä sillä teen?

Nyt on oikeasti vähän itkuinen olo.


Selevin päin  4

Kirjoitetaas taas tännekin lyhyt raportti.

Enpä ole siis juonu yhtään alkoholopitoisia juomia päätökseni jälkeen, eikä ole tehnyt mielikään. Ei pienintäkään kiusausta, vaikka olen "kiusannut" itseäni käymällä baareissa ja juomalla alkoholitonta olutta. Koko ajan tuntuu vaan paremmalle tää ratkaisu.

Oonks mä nyt sitten joku "streittari", ku mä en nykyisin dokaa, enkä näköjään harrasta seksiäkään? Onko minusta tullu vahingossa trendikäs, vai onko tässä taas käyny niinkun mun kohdalla yleensä, että trendin kohdalleni sattuessa se on jo "so last season"?