Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2006.

Kiirettä  1

Minä teen sellaista työtä, että nämä loppuvuodet on aina yhtä hullunmyllyä. Pari viikkoa sitten laskin olleeni duunissa 72 tuntia viikon aikana :-o Ja nytkin, vaikka olen kotona, olen soitellut työpuheluita ja hoidellut sähköpostilla muutamia asioita. Ilmeisesti minä kuitenkin tykkään työstäni, kun kerran jaksan tällaista. Sosiaalinen elämä toki kärsii tästä, eikä ole oikein aikaa harrastuksillekaan, mutta tieto siitä, että tämä on kuitenkin vain väliaikaista, antaa puhtia. Toivotaan vaan, ettei taivas tipahda niskaan joulukiireiden aikana. Mun vastuulla on, että asiakkaamme selviää joulusta kunnialla (tuotanto pelaa tekniikan puolesta) ja jos jokin menee pieleen osoittaa monta vihaista sormea minun suuntaani. Noh, pidetään peukkuja, toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Yhdeksäs loppuvuosi tässä duunissa ja tähän asti on aina selvitty, joskus vähän rimaa hipoen, mutta kuitenkin....


Elämä opettaa  3

Olenkohan mä tosiaan tulossa jo vanhaks kun tuntuu että elämä on jo opettanut joitakin juttuja. Jaan kanssanne yhden ohjeen josta sain muistutuksen tänään:

Älä koskaan sotke bisneksiä (tai yleensäkään raha-asioita) ja kaveruus/sukulaisuus suhteita keskenään. Vähän aikaa voi olla kivaa, mutta jossain vaiheessa siskot ja veljet kusee kintuille. Näin ainakin meillä :-\

Taitas olla hyvä pitää taas viiden vuoden tauko yhteyksien pitämisessä, niinkuin pidin kerran aiemminkin.


Kuume parani  1

No nii... Löytyihän se lääke edellä mainittuun autokuumeeseen. Nyt pitäs vaan saada noita ylimääräisiä romuja tuosta pihalta pois kun ei oikein ehdi kolmella autolla ajelemaan.

Joku saattoi huomata, että muutama merkintä on poistunut tai editoitu. Ne on kyllä tallessa, mutta sattuneesta syystä eivät enää julkisia ja toivon ettei niihin julkisesti myöskään viitattaisi enää.


Sairaus  1

Mikä on pahin sairaus mihin tällainen lääkärien mielestä terve mies voi sairastua? Ei, en puhu rakastumisesta vaan siitä toisesta jutusta: autokuumeesta. Kuume iskee yleensä keväisin, mutta näköjään se voi kiusata myös näin syksyllä. Muutenhan siinä ei mitään niin erityisen pahaa olisi, mutta kun lääke tähän tautiin on melko kallista eikä siihen saa edes Kelan korvauksia. Jokohan ensi viikolla on uusi pirssi alla..?