Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2008.



Sain kämpän!  1

No nii! Nyt on asunto hommattu. Eilen kävin katsomassa, tänään löin nimet paperiin, illalla saan avaimet ja huomenna alkaa muutto. Ihan mukavalta paikalta löytyi ja tilaa on vähintäänkin riittävästi. Mahtuupa yövieraita ;-)

Mukavalta tuntuu. Kohta pääsee tupareita suunnittelemaan :D



Ailahtelua  3

Mielialat menee vuoristorataa. Välillä on hyvä mieli, välillä olen todella masentunut. Tää vaihtelee tosi nopeasti. Kun osais olla ärsyttämättä toista osapuolta... Itse haluisin puhua vaikka mistä, mutta toinen ärsyyntyy siitä heti. Parempi kai olla vaan hiljaa.

Kirjoitin hänelle kirjeen, lähinnä käytännönasioista ja tulevaisuudesta muutenkin. Toivottavasti lukee jossain vaiheessa ja jos vastaus on "ok", niin sitten jaksan taas :)


Parempi päivä :-)  3

Eilen se varmistui, mä oon nyt sitten virallisesti sinkku. Oikeastaan ihan hyvä olo. Nyt on vapaus miettiä mitä tekee elämällään ja suunnitella rauhassa tulevaa. Kämpän hakuun lähden tänään, toivottavasti löytyy mahdollisimman pian.

Ei ollenkaan paha fiilis, vaan itseasiassa helvetin hyvä olo. Sovintoero ja ikuisen ystävyyden vannomiset vaihdettu. Mikäpä hätä tässä on :)


Huominen  1

No niin, nyt on se huominen jonka pitäis olla parempi. Saa nähdä miksi tämä osoittautuu. Tänään mulle ei ole kukaan huutanu eikä vittuillu. Pari vittumaista tekstaria on tullut, mutta ei nyt ihan hirveitä nekään. Eli joo, on tää ehkä parempi kuin eilinen. Himpun verran :)

Sellainen lievä masennus on kuitenkin päällä. Tulevaisuus pelottaa, vaikka tiedänkin että selviän jollain tavalla. Ja helvetti, jota elämäni on ollu viimeiset kaksi vuotta, loppuuu nyt väkisinkin. Tai ainakin muuttaa muotoaan.

Pitäis osata nähdä myös uusia mahdollisuuksia joita avautuu, mutta en nyt tällä hetkellä jaksa olla niistä hirveän innoissani. Tavallaan tuntuu helvetin turhauttavalta aloittaa taas elämäänsä alusta tässä iässä.


Onpas aika vierähtänyt...  1

Menipäs pitkään niin etten kirjottanu tänne mitään. En oikein tienny mitä kirjottaisin enkä taida tietää nytkään.

Pari ystävääni on sanonut mulle, että näytän kuulemma nykyisin pandakarhulta. Väsymys näkyy naamasta. Sille on toki selvä syynsä.

Voi nimittäin olla, että perheeni nyt lopullisesti hajoaa. Toisinsanoen lennän pihalle kodistani ja siinä samalla lasteni luota. Eihän tää nyt ruusuilla tanssimista ole ollut tähänkään asti, mutta koskee silti.

Vaikeita aikoja siis edessä, mutta toisaalta nyt on asiat niin kehnosti, että huominen on väkisinkin parempi. Siihen luottaen siis, parempia aikoja kohti... Palataan asiaan :-)