Juhlavuosi?

  • Jack-72

Tajusinpa juuri, että näinä päivinä tulee täyteen kymmenen vuotta siitä kun otin nettiyhteyden kotiin. Siihen aikaan yhteys toimi tietenkin puhelinmodeemin välityksellä, oliko se jotain 56k nopeudella toimiva. Yhteys maksoi muistaakseni jotain 80mk/kk ja sisälsi 1000 minuuttia nettiaikaa paikallispuhelun hinnalla ja ylimenevästä osasta piti maksaa vielä jokin muutaman pennin minuuttiveloitus.

Vuonna 2000 otin sitten tuon yhteyden mikä minulla kotona on edelleenkin, eli kahden megan kaapelimodeemin. Se muutti tietenkin täysin netin käyttöni, nopeus tuntui huikealta ja ajatus siitä, että netti voi olla auki milloin vaan samaan hintaan oli upea.

Kännykän orjuuteen jouduin jo yli 15 vuotta sitten, syksyllä vuonna -91. En tiedä miten sitä pärjäsikään ilman sitä, tuntuu että paluu aikaan ennen kännykkää olisi täysin mahdotonta. Miten työnteosta tulisi mitään jos ei olis puhelin taskussa? Miten ystäviin saisi yhteyden silloin kun haluaa jos ei olis kännykkää? Käsittämätöntä.

Nyt kun on tottunut ja jäänyt koukkuun tähän pirulliseen aina tavoitettavissa olemiseen, toivon, että pian meillä kaikilla on taskussamme laite, joka voi olla jatkuvasti nettiin yhteydessä edulliseen kiinteään hintaan. Yhteyden pitää tietenkin olla nopea ja käytettävyys jotain aivan muuta kuin nykypäivän 3G-leluissa. Meneekö siihen viisi vai kymmenen vuotta, sitä en tiedä, mutta olen varma että sellainen laite on kohta tulossa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus