Mitä haen vai haenko mitään?

  • Jack-72

Oon täs viime aikoina miettiny paljon, että haikailenko vielä entistä, odottelenko vai tavoittelenko jotain uutta elämääni? Nyt puhutaan siis ihmisistä. Tarkemmin sanottuna naisista.

En ole vielä päättänyt, päätös syntynee tässä syksyn mittaan. Jos kuitenkin rupeisin jotain uutta etsimään, niin tiedän aika tarkkaan mitä etsisin. Itseasiassa tiedän sen pelottavankin tarkkaan. Pelottavan siinä mielessä, että kriteerit ovat väkisinkin niin tiukat että saattaa jäädä kokonaan ilman. Kuitenkin, sen verran on jo ikää ja kokemustakin takana, että mihin tahansa en enää tyytyisi.

Vaan odotellaan nyt vielä jonkin aikaa, kunhan ajatukset tässä pikkuhiljaa selkenee. Jos niin käy, että jotain uutta alan hakemaan, niin varmaankin kyseessä on melko passiivinen haku. Antennit pystyssä mutta ei mitään "pakko saada joku heti" meininkiä. Eli haku voi sit kestää vuosia. Jopa loppuelämän?

Tai ehkäpä alan tarkkailemaan ympäristöäni jo nyt? Tutka päälle ja hakemaan älykkäitä rokkityttöjä, jotka huolehtivat itsestään olematta pissiksiä, osaavat ottaa rennosti unohtamatta elämän realiteetteja. Taiteellisia, mutta ei mitään taivaanrannan maalareita. Rentoja, mutta sellaisia jonka suusta tulevia sammakoita ei tarvitsisi hävetä virallisemmassakaan tilaisuudessa. Kenties vähän kinkyhköjä, mutta sen pitäisi olla vain mauste ja osa seksuaalisuutta. Ei saa olla uusavuton, jonka pitää katsoa munankeitto-ohje netistä, mutta en tarvitse myöskään mitään kokkia. Pienistä asioista nauttiva, ei siis sellainen joka kuvittelee onnen löytyvän rahasta, mutta toisaalta ei haittaa jos osaa nauttia silloin tällöin pienestä ylellisyydestäkin. Ja vielä toisen kerran mainitaan älykkyys. Mä haluan älykkään keskustelukumppanin. Siihen liittyen pitää osata keskustella, eikä pitää mykkäkouluja. Temperamenttia saa olla, kunhan sillä luonteenpiirteellä ei missään tilanteessa perustella huonoa käytöstä. Sivistystä pitää olla, mutta sen ei tarvitse olla koulussa päntättyä.

Nää kaikki luettelemani ominaisuudet ovat melkotavalla ehdottomia vaatimuksia. Muutaman muunkin jutun olisin voinut mainita, mutta niistä voi toki aina neuvotella... Voip olla, ettei ihan heti uutta suhdetta siis ole tyrkyllä :D

2 kommenttia

Hippi-Ronda

27.8.2008 09:27

täytyy kompata pionkia.onnea täältäkin!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:56

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus