No jopas nyt...

  • Jack-72

Työkaveri sanoi, että näytän kuulemma "onnelliselta" :) Oon mä kyllä ihan hyvällä päällä ollu. Joku erehtyi jo epäilemään, että olisin ihastunu/rakastunu. Ei suinkaan, pois sellaiset minusta. Eiköhän tuo johdu ihan siitä, että oon saanu oman pääni (siis ajatukseni) parempaan järjestykseen, kuin mitä se on ollu aikoihin. Suunnilleen tiedän mistä oon tulossa ja mihin menossa. Hyvä niin ja kiva jos sen huomaa muutkin piristyneestä olemuksestani.

2 kommenttia

Jack-72

9.5.2007 21:51

Vaikea sanoa mikä siihen auttais. Jotenkin tuntuu, että jos ongelma on tiedossa, niin se vaatii vain päätöksen ratketakseen. Aikamoista kaaosta mullakin jo tosi pitkään... Mä en oikein usko mihinkään aikatauluihin, ne antaa vain mahdollisuuden lykätä asioita eteenpäin. Ja jos jotain voi lykätä, niin mulla on aina ollut taipumus lykätä. Monessa asiassa on parhaiten toimii kuitenkin se, että tarttuu heti asioihin jotka pitää hoitaa. Vieläpä niin, että v-mäisimmät hommat ekana.

Mä panin koko ajattelutapani remonttiin. En olis uskonut siihen pystyväni, mutta pakkohan se on pystyä siinä vaiheessa kun ei enää muuta mahdollisuutta ole. Näitä sekaisin olevia asioita kun on mullakin myös muita tän juomishomman lisäks. Juomisella sitä muuta sekaannusta pääsi pakoon. Mutta jos hoitais asiat kuntoon niin ei tarvii paeta päihteisiin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus