Sama kuvio toistuu

  • Jack-72

Mietin tässä viime viikkojen, kuukausien ja oikeastaan jopa vuosien kuvioita. Aina se menee samalla tavalla: Ensin hirvee riita jostain mitättömästä asiasta, sitten "sovinto", eli sovitaan että eipäs enää riidellä, sitten pari päivää jäitä poltellen sovussa, kunnes taas alkaa tunnelma kiristyä ja palataan taas siihen riitavaiheeseen. Ja aina kun tehdään sovintoa petän itseni uskomaan, että nyt se onnistuu.

Siis ei mulla ole mitään riitoja ja erimielisyyksiä vastaan. Hyvä riitely jossa molemmat perustelee järkevästi kantansa on joskus jopa nautittavaa. Mutta jos riita koskee sitä mihin asentoon lautaset pitää tiskikoneeseen sijoitella, ollaan alueella joka ei vastaa käsitystäni rakentavasta väittelystä. Varsinkin kun tällainenkin asia voi pilata helposti koko viikonlopun tai vaikka viikon. Onko se sen arvoista? Ja onko elämäni sen arvoista, että sitä kannattaa tuhlata tällaiseen?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus