Vitutusta...

  • Jack-72

Argh... juuri kun ajattelin, että raha-asiat menee parempaan suuntaan, niin vielä ilmaantui yks rahanreikä mikä pitäs paikata. Tonni, tai oikeestaan puolitoista pitäis jostain repäistä ja mielellään melko äkkiä. Vittu että vituttaa... Mikään ei stressaa niin kuin rahahuolet. Nyt kun tuon jostain sais revittyä niin sitten tästä alkais selvitä... *miettii päätään puhki*

Raha-asiat onnistuin sotkemaan jokunen vuosi sitten kun takasin yhden kaverin lainan ja se kaatu sit yllättäen mun niskaan. Oli muutenkin vähän heikompi tilanne raha-asioissa just sillä hetkellä ja niinhän siinä kävi, että luottotiedot kärähti ja ulosottoon heilahti iso kasa. Reilun kymppitonnin oon jo niitä lyhentäny, mut vielä sitä on suunnilleen saman verran jäljelläkin... Vituttaa olla hyvätuloinen köyhä. Vouti vie 700-1000€/kk tilistä suoraan. Kyllä se tuntuu hyvissäkin tuloissa. Nyt onneks näyttää sille että pääsen pankin kanssa sellaiseen diiliin, että maksetaan noi uo:ssa olevat jutut pois ja käteen rupee jotain jäämään.

Mutta tuo puoltoista tonnia... Mistä vitusta mä sen revin????

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:24

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus