Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2007.
Seuraava

Oi näitä viikonloppuja  1

Pitkästä aikaa baarissa ja oli mukavaa. Se johtui suurimmaksi osaksi siitä, että oltiin kerrankin muualla kuin kantapaikassa ja tos baarissa oli enimmäkseen mua vanhempaa porukkaa. Olipahan edes jotain silmänruokaa. Ja en ollut liian kännissä, niin senkin puolesta ilta oli onnistunut. Kaverin kanssa juteltiin, kommentoitiin miehiä :) ja jopa tanssittiin. Ja mikä parasta, ne soitti Lambadankin siellä :) Oli kyllä hassua, kun täällä oli siitä yhdessä ketjussa puhetta, niin heti seuraavalla baarireissulla sitä soitetaan...

Ihmisillä on ilmeisesti aika paljon jo kevättä rinnassa, niin monta yritystä muakin kohtaan tuli. Mikä on harvinaista. Paha vaan, että ne yrittäjät oli taas niin vääriä. Jollakin olikin vaimo ja pari lasta, toinen taas oli liian epätoivoinen yrityksessään onnistuakseen... No jälkimmäinen ainakin poistui baarista jonkun naisen seurassa, eli johonkin yritys tepsi :)

Tyypillistä oli taas sekin, että ne joista mä olisin voinutkin kiinnostua, eivät mua huomioineet. Mutta tässähän ei oo mitään uutta, näin se aina menee.

Kaiken huipuksi näin yhden tyypin, jonka kanssa kävin vuonna nolla parilla treffeillä. Mikähän kumma siinäkin on, että sitä ei edes uskalla/voi tervehtiä?

No ilta päättyi sit mukavasti makkararanskalaisten seurassa :) Oli ne kyllä hyviä, jee.

Ja nyt oli ihanaa herätä tarpeeksi pitkien yöunien jälkeen aurinkoiseen päivään - ilman krapulaa :) Hauskaa sunnuntaita kaikille!

- Lilli -


Lottovoittoa kaipais  1

Löysin tänään unelmasohvan. Sohvakuume mulla on jo ollut jonkin aikaa ja tänään sitten pääsin vihdoin ja viimein kattelemaankin niitä, kun kaverin kanssa päätettiin lähteä huonekaluliikekierrokselle.

Kaikenlaista kamalaa ja ihanaa niissä liikkeissä taas oli, mut toi unelmasohva löyty vasta viimeisestä kaupasta. Paha vaan että se on sanan varsinaisessa merkityksessä unelmasohva, eli pystyn vain unelmoimaan siitä. Niin kallis se saakeli oli :(

Tyypillistä mun tuuria. Löydän vihdoinkin kauniilta näyttävän ja mukavalta istuttavan sohvan, jossa on vuodemekanismikin. Ja sit se on liian kallis... Mä kaupassa haikailin lottovoittoa, niin eiköhän siellä myyjä kärppänä kerro heiltä löytyvän erilaisia rahoitusratkaisuja tai mitä ne nyt olikaan. Siinä yritti myyjä olla ajan tasalla :)

Mikähän siinä onkin, että mulla on niin kallis maku huonekalujen ja muidenkin isompien ostosten suhteen? Vaatteet pystyn hyvinkin ostamaan halvalla ja kaiken muun krääsän, mutta huonekaluja en. Miksi pitää joissakin asioissa olla liian vaativa ja kallis maku ja joissakin kirpparitason maku?

Mutta osaatte varmaan kuvitella, kuinka innokkaasti pidän tänään peukkuja lottovoittoni puolesta :)

- Lilli -


Ei ymmärrä  1

Syystä ja toisesta olen pitänyt tuota match-profiilia aktiivisena, ja seurannut mitä siellä tapahtuu. Kuka mua matchaa? Matchaako kukaan? Minkä ihmeen takia? :)

Tuo viimeisin kysymys on tärkein. Suurin osa mua matchanneista miehistä on joko suhteellisen vanhoja, asuvat pääkaupunkiseudulla, ovat vastanneet seksikohdassa kysymyksiin ihan toisella tavalla kuin mä, arvot ei myöskään kohtaa saati olemus, ovat itsevarman oloisia (mitä mä en taas oo!), eivät keskustelu täällä tai pidä blogia...

Joten mä aina välillä pienessä mielessäni ihmettelen, miten nämä tyypit ovat päätyneet matchaamaan mua. Mitä miehen aivoissa tapahtuu? Pystyykö miesten aivoituksia ymmärtämään? Myönnän suoraan: mä en ainakaan. Enkä taida enää yrittääkään - pääsen helpommalla :)

Esimerkiksi yksi tyyppi kertoo omassa käyntikortissaan tarvitsevansa vahvaa naista rinnalleen. Ja mä mietin, että miksi se mua matchaa, eihän se nyt mua ainakaan voi vahvana pitää kun ei tunnekaan... Eli periaatteessa ihan turhaan se on sitä matchaa-toimintoa mun kohdalla käyttänyt.

Ja tää ei ole sitten valitusta, että miksi mua matchataan. Oikeasti iloitsen siitä, että joku vaivautuu mua matchaamaan - oli syy sitten mikä tahansa :)

Mutta näin naispuolisena noita syitä vaan välillä pohtii. Ota meistä (minusta) nyt selvää...

Tällaisia hassuja mietteitä perjantai-iltana - ihan ilman viinaa!

- Lilli -


Huoh  1

Naapurirakkauteni on tänään aika vähäistä - tai se on ollut jo tän viikon. Potkitaan alaovea, kilistellään pullokassien kanssa, tapellaan kovaan ääneen portaikossa... Eilen kävi poliisitkin hakemassa pari tyyppiä mukaansa, jo toisen kerran viikon sisään. Ja poliiseille pitää huutaa ja möykätä ja poliisien pitää möykätä, jotta ovi saadaan auki jne. Mikä ihme tähän kerrostaloon on menny?

Missä on mun rauhaisa majani?

Ei voi edes nauttia tulevasta viikonlopusta, kun takuuvarmasti nämä ihanat naapurinikin nauttivat siitä taas kunnolla.

Pitäisköhän lähteä evakkoon? Haluaisko joku sisäsiistin, hiljaisen ja huomaamattoman kämppiksen itselleen? Mutta varoitan jo etukäteen: tarvitsen nettiä päivässä muutaman tunnin ajan ja ainakin kerran viikossa yhden oluen/siiderin.

- Lilli -


Seuraava