Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2009.
Edellinen

Keli  1

Kauhea ajokeli oli tänään. Muutaman kerran oli hilkulla lähteä lapasesta. Onneks oli onnea.

Iltalenkki näytti taas kelistä toisen puolen. On vaan niin makeeta ku sataa lunta ja sitä on paljon.

Lumi narskuu kenkien alla, valot ja lumisade luovat hienon fiiliksen, koiruus sekoilee omia juttuja. Nyt on taas hyvä ellei jopa loistava olo. Onneks sai nollattua ennen lenkkiä päivän.

Plutonium 74 - Ruisleipää ja lakipykäliä






Unta  4

Oon viime aikoina nähnyt mitä ihmeellisempiä unia. Mistä ne tulee mun päähän? Unissa ollut ihmisiä jotka ovat oleet kuolleita jo vuosia. Ihmismieli on ihmeellinen. Eipä siinä mitään unet on siistejä varsinkin painajaiset. On myös makeeta kun tajuaa unessa että se on uni, sen jälkeen kaikki on mahdollista - on ikäänkuin käsikirjoittaja ja ohjaaja.

Kohta nukkumaan, oli rankka duuni ilta.




Hyvä fiilis  3

Mahtava ilma ulkona. Pakkasta noin 15astetta, lumi narisee kenkien alla, taivaalla tähdet tuikkivat. Koiruus nauttii lumesta, ja mä nautin muuten vaan.

Muutenkin on hyvä fiilis, viel huominen töitä sitten 5 päivää vapaata. Lähetään koiran kanssa kaverin landelle. Puhelin menee äänettömällä, kuten siel on tapana. Ollaan vaan.

Huomenna on kyl vuoden kiireisin duunipäivä, ei vitutta yhtään. Tänäänkin oli auto melkein täynnä kamaa, huomenna se on todella täynnä. Mietin vaan miten ihmiset jättää kaikki aina viime tippaan. No, eipä se oo mun ongelma.


Edellinen