Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2010.
Edellinen





Mukava päivä  1

Oltiin siskon muksujen kanssa katsomassa Hevisaurus yhtyeen keikkaa päivällä. Nuorenpaa pelotti aluksi mutta se onnoksi helpotti toisen biisin kohdalla. Oli kyllä mukavaa katsoa ku muksut nautti olostaan ja hillui luvan kanssa.

Naapuri kyseli olinko ollut siel katsomassa ku oli kai bongannut mut siel, sil on pienipoika jonka kanssa oli katsomassa keikkaa.

Nyt muutaman olut kohta nukkumaan, viime yönä jäi unet neljään tuntiin, hiieman väsyttää.

http://www.youtube.com/watch?v=POUXJm4i--8



Korvaushoito  1

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2010/12/korvaushoidolla_kiinni_elamaan_2226995.html

Mietin tässä miksi asiaa ei olla panostettu. Lääkäri Karvonen aikoinaan nosti asian tietoisuuteen ja hänet leimattiin rikolliseksi. Miksi ei haluta auttaa ihmisia? Ei voi olla kustannus kysymys vaikka korvaushoito onkin kallista - se kumminkin maksaa itsensä takaisin ihan varmasti. Päättäjät mielummin tukevat pankkeja sensijaan että omia kansalaisia autettaisiin.

http://www.youtube.com/watch?v=Udmex9dmAQE



Helsinki ja limi  1

Taitaa olla kaupungin rahat vähissä. Edelleen on kadut kauheassa kunnossa. Jostain kuulin, että ku viime talvi oli mitä oli, niin sellaista ei toista tule 40vuoteen. Ehkäpä olisi kannattanut varauta hieman paremmin. Vituttaa ajaa autoa työkseen ku tila loppuu lumen takia ja sen takia että ihmiset jättää autot miten sattuu parkkiin.

Edellinen