Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2010.
Edellinen

Kannabis ja media  1

http://kannabisuutiset.wordpress.com/2009/10/02/viisi-asiaa-joita-media-ei-halua-sinun-tietavan-kannabiksesta/

Mielenkiintoista, että mediaa ei kiinnosta kertoa kannabiksesta jos siitä tulee tietoa joka poikkeaa yleisistä käsityksistä. Kai pelkistä haitoista on hienoa puhua. Joku ilmeisesti määrää mitä kannabiksesta saa kertoa?

Ote linkistä:

2. Kannabiksen savu ei vaurioita keuhkoja kuten tupakka

Kaikki tietävät, että pilvenpoltto on ainakin yhtä vaarallista, ellei jopa vaarallisempaa keuhkoille kuin tupakointi. Vai mitä?

No ei ole, kertoo uusiseelantilainen tutkimus elokuulta European Respiratory Journalissa.

Uusiseelantilaisen Otagon yliopiston tutkijat vertasivat kannabiksen ja tupakan polttamisen vaikutuksia keuhkojen toimintaan yli 1000 aikuisella.

He raportoivat: “Kumulatiivinen kannabiksen käyttö assosioitui suurempaan vitaalikapasiteettiin (se määrä ilmaa, joka voidaan voimakkaasti puhaltaa ulos täysistä keuhkoista), keuhkojen kokonaistilavuuteen, toiminnalliseen loppukapasiteettiin (keuhkoissa oleva ilmamäärä passiivisen uloshengityksen lopussa) sekä jäljelle jäävään tilavuuteen.”

“Kannabiksella todettiin yhteys myös suurempaan hengitysteiden vastustuskykyyn, mutta ei uloshengityksen tilavuuteen sekunnin mittauksella (maksimimäärä ilmaa, joka voidaan puhaltaa ulos ensimmäisen sekunnin aikana vitaalikapasiteettitestissä), nopeutetun uloshengityksen suhdelukuun tai siirtokertoimeen. Sitä vastoin tupakan käyttöön liitettiin alempi uloshengityksen tilavuus (sekunnin mittaus), alempi nopeutetun uloshengityksen suhdeluku, alempi siirtokerroin sekä suurempi staattinen keuhkotilavuus, mutta ei hengitysteiden vastustuskyky.”

Heidän loppupäätelmänsä oli, että “Kannabiksella näyttäisi olevan tupakkaan verrattuna erilaiset vaikutukset keuhkoihin”.

Kuten ennustaa voi, tiedemiesten “epämiellyttävä totuus” ei saanut palstatilaa yhdessäkään mediassa.


Mietin tässä  1

Soittaisinko poliisille?
Illalla kasin aikaa tulin käymään himassa. Naapurin ovea hakattiin ja myös huudettiin. Ilmeisesti nistinaapurin kaveri kyseessä. No, ei siinä mitään.
Äsken tulin himaan, sama tyyppi istuu rappukäytävässä, aika sekaisin.

Kohta koiran kanssa ulkoilee ja jos tyyppi viel notkuu tuo rapussa joutuu
eka itse pyytää tyyppiä haihtumaan ja jos se ei tehoa niin sitten pitää tilata kissalanpojat paikalle.

http://www.youtube.com/watch?v=p5pZLVio3Fc&playnext_from=TL&videos=J9pg5t19MZU









Elämä yllättää  3

Aamulla heräsin Viherlaaksosta. Illalla päädyin lepuskiin, kuppilaan. Siel muutaman oluen nautin. Baaritiskillä eräs neitonen rupes heittää läppää ja totesi,että hänen pikkusisko oli sanonut olevansa kiinnostunut musta. No, liityin seuraan. Sain neidolta "käskyn" iskeä hänen pikkusiskon. Eipä olis tarvinnut edes käskeä, ai mikä hehkeä rastapää. Loppuillasta päädyttiin porukalla jatkoille Viheriin.

Aamulla heräsin sohvalla neito kainalossa, ei huono asia ollenkaan. Pirun mukava ja kiinnostava neiti. Saas nähdä miten jatkossa tapahtuu.:)

Edellinen