Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2010.
Edellinen

Seksiä kaupan  1

Yllättävän paljon jenki myy ja (haluisi) ostaa seksiä tääl CITYSSÄ.
Tai deittipalvelussa on tiettyjä ilmotuksia jossa käy asia varsin selvästi.
haluuko CITY palvelu profiloitua parittajaksi?

Laitoin palautetta asiasta ja odottelen vastausta mielenkiinnolla.

Nyt juon punkkua ja väsään paukut ja odotan, että ilmainen pillu tulee viihdyttämään mua. Joo, kyllä olen pervo runkkaripaskiainen, joka ei kaipaa maksullista naista, vaikka se helppoa olisikin.

http://www.youtube.com/watch?v=Py57W-hkwVo - Steen1 - Pikku Pirihuora

Jotenkin toi musa osuu teemaan tänään.


Päivän hyvä työ  3

Olin matkalla töihin autolla. Ihmettelin ku pari autoa hidasteli, samalla huomasin,että mies "istuu" lumihangessa, bussipysäkin vieressä. Mies yritti nousta ylös, löin vilkun päälle ja kurvasin pysäkille. Pompasin autosta ulos ja menin auttamaan miestä, laukku ja kävelykeppi oli vieressä. Autoin miehen pystyy, joka oli avusta erittäin kiitollinen. Ja ihmettele, on se hienoa että joku pysähtyy auttamaan. Kyselin viel, että kaikki on kunnossa. Sitten jatkoin työmatkaa.

http://www.youtube.com/watch?v=vfpbS81Wx98 - Jukka Poika - Huonot Hylkään



Salametsästys  1

Kuuntelin radiosta teemalähetystä salametsästyksestä. Löytyy varmaan yleareenasta. Oli mielenkiintoista, jäin vaan ihmettelemaan miks metsästäjät kyllä ilmoittavat jos joku kaataa salaa hirvia, mutta jos kyseessä on petoeläin eipä paljon metsästäjät siitä ilmoittele. Ihmettelen myös metsästysliiton lukuja susien määrästä. Vaikka viimevuosina susien aiheuttamat haitat ovat joka tilaston mukaan laskenut.

Oli myös hauskaa, kun toimittaja kysyi metsästäjältä onko tappaminen kivaa tai hauskaa, eipä tullut vastausta asiaan.

Oli kyllä mielenkiintoinen ohjelma. Suosittelen jos se on areenassa.

Muuten päivä meni duunissa yllättävän joutuisasti. Ja tuli yllätävää läppää eräältä asiakkaalta, mutta siitä ei sen enempää. Hieman yllätti, liittyi raeruohoon.;)


Maahanmuuttajalakko  1

– Terveydenhuolto lamaantuisi, samoin bussiliikenne ja hyvin pian alkaisimme hukkua likaan. Rappusiivoojista Helsingissä on 80 prosenttia maahanmuuttajia, bussinkuljettajista jopa puolet.

Tuula Haataiselle kuuluvat apulaiskaupunginjohtajana maahanmuutto- ja henkilöstöasiat.

– Helsingin kaupungin terveysasemilla meidän lääkäreistämme 15 prosenttia on maahanmuuttajataustaisia, lähihoitajista saman verran, sairaanhoitajista vähemmän. Joka tapauksessa terveydenhuolto joutuisi vaikeuksiin, jos maahanmuuttajat menisivät lakkoon.

Auro- ja kuljetusalan työntekijäliiton (AKT) aluetoimitsija Jukka Kauppinen Helsingistä sanoo, että pääkaupunkiseudulla ihmiset ovat tottuneet maahanmuuttajiin eikä kielteisyyttä työssä oleviin juuri kohdistu. Mutta on asialla toinenkin puolensa.

– Se, mihin törmään, on tämä törkeä hyväksikäyttö työnantajan puolelta. Se on niin törkeätä, että välillä melkein oksettaa.

Suomessa ei kukaan tarkkaan tiedä, kuinka monta maahanmuuttajataustaista ihmistä meillä töitä tekee. Lukuja ei ole myöskään maahanmuuttajien järjestäytymisen asteesta ammattiliittoihin. Siitä yleisin veikkaus on 25-30 prosenttia.

Timo Vainio
Uutispäivä Demari

Mielenkiintoinen kysymys mun mielestä. Suomalaiset ei paska hommia nykypäivänä tahdo tehdä paskalla palkalla. Onneks meillä on maahanmuuttajia, jotka hoitavat hommat. Mua häiritsee maahanmuuttokeskusteluissa se, että iso osa oikeasti tekee töitä täällä. usein viel paskaduunia paskalla palkalla. Kaikki ei todellakaan ole sosiaalipummeja. Vaikka niitäkin toki varmasti löytyy, mutta löytyy niitä valtaväestöstäkin.

Pakolaisia tulee jatkossakin Suomeen samoin työperäistä maahanmuuttoa, ollaanhan me Eussa.

Pakolaisista Suomi ei tule pääsemään eroon, koska olemme monissa sopimuksissa mukana, jotka velvoittavat Suomea ottamaan pakolaisia.

http://www.youtube.com/watch?v=X-kwNNLmhd8 - BODY COUNT - Born dead


Uraaniammus  1

On se hieno keksintö, Suomen pitäis ehdottomasti ostaa niitä. Tai tuottaa itse, onhan meille tulossa lisää ydinvoimaa, eiköhän siinä ohella vois sitä jäteainetta hyödyntää. Niin ja saammehan omia uraanikaivoksiakin.

http://fi.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6yhdytetty_uraani

Tuli vaan mieleen Irakin sodasta, siel niitä on käytetty tehokkaasti. Nyt epäillään, että lisääntyvät lapsien epämuodostumat johtuvat niistä.Tosin asiaa ei ole virallisesti tutkittu. On toi uraani metka aine.



Nyt ajatuksia  3

Tahtoo jotain mitä ei voi saada/löytää. En etsi mitään, uskon tavallaan kohtaloon. Ihme asioita on kohdalleni sattunut. Makeita ihmisiä, joista en ole osannut pitä kiinni. Miks? Kysyn sitä itseltäni usein. Kai se on vapauden halu, en halua että kukaan määrittää kenen kanssa hengailen.

Silti kaipaan jotain, jotain mitä tuskin koskaan saavutan, unelma ihmisestä, unelma naisesta joka oikeasti tajuais. Tajuais mitä elämältä haluan. En elä muiden takia, elä elä että saisin ison omaisuuden. Elän hetkessä, se tuntuu olevan ongelma monelle.

En liiemmin suunnittele tulevaisuutta, koska se on mun mielestä turhaa, mulla on kaikki mitä tavallaan tarvitsen. Katto päänpäällä, duuni, ystäviä -silti jotain puuttuu.

http://www.youtube.com/watch?v=0_TcszezOVE - Snoop Dogg - Doggystyle


Rupee riittää  1

Meinaan lumen tulo. Vitttumainen ajokeli oli taas. Suolaa vaan, mutta ei aurausta. Kiva tehdä duunia. No, kai se kevät tuolta on tulossa vaikka ei siltä taas tunnu. Ainut mistä sen huomaa on ett päivät on pidentyneet. Lauantaina kevätpäiväntasaus, Valo ottaa vallan, se on loistavaa.

Edellinen