Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2010.


True to Myself  5

Kuka uskaltaa olla rehellinen, siitä mitä on ja miksi on mitä on. Se että kertoo toiselle ihmiselle menneisyydestään ja luottaa siihen että se pysyy sen toisen ihmisen päässä. Eikä se leviä tulipalon tavoin. Joskus se riski on otettava vaikka ei tyyppiä kunnolla tunne. Oon monesti pettynyt ihmisiin jotka haluavat tuntea mut, mutta ei kestä sitä mitä heille kerron. Se kertoo niistä ihmisistä helvetin paljon. Kuplassa on helppo elää, mutta joskus se puhkeaa. Kulissit kaatuu ja silloin sattuu.
Onneksi itse olen saanut puhuttua lähimmäisteni kanssa kuntoon ja he tietävä kuka ja mikä olen. Toiset ei siihen pysty koskaan, kokemus sen on mulle näyttänyt.

http://www.youtube.com/watch?v=6_31X_nILXo

Taas sekavaa paskaa. Ei varmaan koskaan opi kirjoittamaan ajatuksiani selkeäsi.


Hevosen kohtaaminen  1

Käytiin Mateon kanssa ihmettelemässä hevosia Vermossa. Mateota hieman jännitti, örinää ja karvat pystyssä. Hauskan näköistä, noin metrin päähän uskalsi tulla. Toki välissä oli aita, hevoset eivät Mateosta juuri välittänyt. No, nyt on hevoset bongattu, seuraavaksi lehmiä etsimään.

http://open.spotify.com/track/0Bu2CoiDEPEPr5hE51Zr7D

Kingston Wall - The real thing


Kiloja lisää  1

Pieni sylikoirani painaa 38kg - vuodessa tullut 7kg lisää. Hieman yllätyin, tosin voimaa koiruudella on. Ei se läski missään nimessä ole.

Käytiin tänään mutsilla ja siel punnitsin Mateon. Sisko ja muksut oli siel myös, toinen likoista täytti 4vuotta. Lahjaa mulla ei ollut, mutta sovittiin että mennään Hello Kity kauppaan ostoksille. Se on kuulemma muksun mieleen, ja mulle helppo ratkaisu.



Kannabiksesta on voitava puhua asiallisesti  1

http://www.hs.fi/paakirjoitus/artikkeli/Kannabiksesta+on+voitava+puhua+asiallisesti/1135260883680

Kerrankin hyvä ja asiallinen juttu päihteistä. Hyvä että asiasta osataa myös puhua järkiperäisesti, eikä pelkästää musta tuntuu mielellä.

Itsellä oli hyvä keskustelu kannabiksesta erää duuni kaverin kanssa joka itse ei käytä, mutta ymmärtää mun pointin asiassa. Myös kyseinen tyyppin ystävä piirissä on paljon kannabiksen käyttäjiä, jotka ei käytä muita päihteitä ollenkaan.

Itse olen ollut juomatta alkoholia nyt kuukauden, ei oo tehnyt yhtään mieli. Syykin on selvä, mielummin päihdyn kannabiksesta, koska ei tule kankkusta ei morkista.