Blogi

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2009.
Edellinen

Ajatuksia  1

Hyvin on kaikki sujunut koiruuden kanssa. Joka päivä ollaan heräilty kymmennen aikaan. Antaa nukkua rauhassa. Pitää totuttaa se sellaiseen rytmiin, ku olen arki-illat töissä, ei voi kahdeksan aikaa viel liikkua mihinkään.

Muutamia huomioita, luonnetta häneltä löytyy. Ei pahemmin hauku, mutta eilen koiruus näki sauvakävelijän,oltiin parvekkeella, silloin lähti pieni ilmoitus. Se on pelkästään hyvä. Eilen myös siskon muksuja käytiin katsomassa, likat ihastui häneen.

Oon ihan pirun tyytyväinen hankintaa. Toki tiedostan että hankaluuksia voi tulla myöhemmin esiin.


Testi ohi  1

Muutaman tunnin testi ohi. Koiruus ei ollut tuhonnut mitään. Kaikki hyvin. Avasin oven ja koiruus heräili sohvalta.

Nyt meni takaisin nukkumaan. Huomenna kyselen yläkerran naapurilta oliko koiruus haukkunut. Kerroin hänelle viimeviikolla että saan koiran.

Oon niin tyytyväinen, ja yllättynyt kuinka saman henkinen eläin voi olla.

P.s siskon vanhemman muksun näki tänään, ja ei ollut mit ongelmaa.:)

Nyt iltalenkille, koska aika on sama kun olen töistä kotona. Samoin aamulla kymmenen aikaa aamulenkki, koska silloin heräilen. Rutiinia peliin.


28.8.09  14

Loisto päivä takana. Koiruus nukkuu toissa koiransohvalla. Tehtiin joku 8 kilometrin lenkki. Tuntuu energiaa riittävän, hyvä niin. Autossa matkustaminen sujuu ja raputkin tulee jo ylös. Nopeasti sopeutuu hän.

Odotin tuota koiraa kuukauden päivät ja kyllä kannatti. Ylitti kyllä kaikki odotukset.


Vihdoin täällä  6

Nyt hän on saapunut. Ilonen ja energinen koira. Ajattelin että on aivan väsynyt matkasta, mut ei. Autossa todella rauhallisesti oli. Tehtiin pieni lenkki tossa äsken. Kun tultiin rapun ovesta sisään, häntä oli koipien välissä ja rappuset pelottivat. No tultiin hissillä. Äsken hän malttoi vähän syödä ja juoda. Nyt tutkii paikkoja, hieman hämillään.

Ensivaikutelma ihan loistava.

Mateo

Hiukan kehno kuva.




Sienestys  1

Kannattaa tietää mitä poimii. Jos ei tiedä saattaa kuolla. Aika hämmentävää, että jengi on popsinut valkoisia kärpässieniä. Onko ollut tarkoitus vai onko vaan ollut niin urpoa porukkaa että eivät ole tunnistanut sientä. Mulle aikoinaan opetettiin, että niitä sieniä mitä ei tunnista varmuudella ei pidä poimia tai syödä.

Etelä-Suomessa on sattunut poikkeuksellisen monta sienimyrkytystapausta viikonloppuna. Kaikki potilaat ovat syöneet valkoista kärpässientä, joka on tappavan myrkyllinen.

http://www.yle.fi/alueet/helsinki/helsinki/2009/08/etela-suomessa_sienimyrkytysten_aalto_954408.html




Kotona  1

Olis siskon kanssa liikenteessä. Puhdistava kokemus. Hitto että arvostan pikkusiskoa ja hänen päätöksiä. Tuli myös avauduttua hänelle muutamista asioista; esim hänen muksuista, ja miten fiksuja ne on. Ja myös sellaisesta asiasta mistä en monille puhu.

Miehen on vaikea puhua tunteista, ainakin rehellisesti.

Kiitos sisko. Rakastan sua.

Edellinen