Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2010.
Edellinen







Kannabis on yksi vaarallisimmista huumausaineista  4

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/poliisi-kannabis-on-yksi-vaarallisimmista-huumausaineista/169296#

Tossa taas esimerkki poliisin tiedoista asioista.

Tiedän, että kasvattajat tietävät mitä tekevät, tietävät mitä siemeniä on ja tietävät minkä vahvuista ganjasta tulee, jos kaikki menee putkeen. ilmeisesti poliisi taas puhuu mitä sylki suuhun tuo.

Kyllä se kunningas alkoholi on vaarallisin huume maailmassa, katsoo siten mitä tilastoja vaan.

Toivon, että mahdollisimman moni laittaa lamput kattoon ja ryhtyy harrastamaan kasvattelua. Se ei todellakaan mitään helppoa jos haluaa saada oikeasti hyvää ganjaa. Se ei onnistu perusjuntilta, vaikka sen kuvan saa kun lukee poliisin arvioita tilanteesta.

http://www.youtube.com/watch?v=B4nF-BTclRM



Raiskaajapoliisi  2

2 vuotta tuomio, ei hyvä. Mietii miehen asemaa ja sen tuomaa vastuuta. Se ei vaikutta tuomioon ja koska kyseisellä kytällä ei ollut ennestään rikollista taustaa sekin katsottiiin lieventäväksi asiaksi. Ties kuinka monta on raiskannut tätä tapausta ennen. Miten Suomessa voidaan hyssytellä raiskaajia sekä pedofiilejä. Naurettavia tuomioita rikoksesta,jotka mun mielestä on jopa tappamista tahempia, koska uhri joutuu elämään loppu elämän asian kanssa. Varsinkin lapsiin kohdistuva seksuaalirikos on rikoksista sairainta. Vittu henki pois tai vähintään loppuelämäks 1m kertaa 1m betonikoppiin ilman ulostus reikää.

http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/2010/02/suomessa_muuta_eurooppaa_matalammat_tuomiot_raiskauksista_1420877.html Suomessa muuta Eurooppaa matalammat tuomiot raiskauksista

http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/2010/02/syyttaja_valittaa_poliisin_raiskaustuomiosta_1420348.html

Edellinen