Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2010.
Edellinen

Mateo  2

Vittu, että on hieno koiruus ja hauska. Nyt se nukkuu sohvalla koivet pystyssä ja kuorsaa. Päivällä oltiin lenkillä, ja tossa koulun pihalla porukka potki palloa, Mateo olis halunnut messiin.. Oli ihan fiiliksellä.:) Iloitsen joka päivä tosta otuksesta, se antaa nin paljon mulle ja toivottavasti mä myös sille.
Ku loma alkais niin Mateo pääsis landelle koira kaverin luokse.

P.s Näin tänään Munkassa taas ihan Mateon oloiset koiruuden, tosin se oli sirompi ja narttu, mutta muuten meininki oli ihan sama oloinen. Ens kerralla pakko pysähtyä ja mennä vähän kyselee siitä.


Pääsisköhän sitä lomalle  1

Ensviikko ainakin duunia. Pomo uhkaili että laittaa sitten pekkaslomaa muutaman viikon, ja kesälomakin on jossain vaiheessa tulossa.

Loman tarpeessa tässä onkin. Pääsin kaverin landelle, siel olis metsän istutusta ja puunkaatoa tiedossa. Ja kalastusta, saunomista. Siel se mieli rauhoittuu ku pääsee vittuun tääl pk-seudun kiireestä. Odottavan aika on vaan pitkä.

http://www.youtube.com/watch?v=_DeoZj3WDdU&feature=related



Tiedoksi Alanpoe1  1

AlanPoe1

Miksi ylipäänsä pitää saada pää sekaisin ? Kehottaisin pössyttelijöitä hankkimaan elämän. Itse käyn Storyvillessä ja syvennyn samalla kirjallisuuteen retroviruksista tai kenties jostain muusta kiinostavasta aiheesta.

On aika surullista, että päihdeörveltäminen on niin suosittua kansamme keskuudessa. Kyllä sen endorfiininautinnon voi löytää ihan tavallisesta elämästä ja hupparipäiselle hörhölle tiedoksi, ettei firmoissa suhtauduta kovinkaan iloisesti henkilökunnan kannabiskokeiluihin. Itellan pakettiautoa tämä hyypiö näytti ajavan.

Sorry, pakko pistää tää on niin huvittava. Tällä hupparipäisellä hörhöllä on elämä. Ja kovin olen siihen tyytyväinen, toki aina löytyisi parannettavaa. Itse en käy Storyvillessä, mutta täytynee joskus poiketa, siel on kumminkin paljon porukkaa jotka ganjaa tykkää poltella(tieto).
Niin ja saa monesta asiasta nautintoa, eikä niihin liity päihteet mitenkään. Toki myönnän, että ganja on mulle nautintoaine siinä missä alkoholi. Mutta pakko myös mainita että se on mulle joskus myös lääkeaine, annan esimerkin kuumessa olo on vittumaista, mutta kun polttaa paukut kuuume laskee, en tarvitse siihen mitään buranaa yms.

Ja yks pyyntö olisi Alanpoe1:selle laita kuva esille.

Itse uskallan naamallani täällä puhua, sanoin naamakirjassa, ihan oikealla nimellä myös. Harmi, että ganja tuntuu monelle olevan ongella. Mulle se ei ole, eikä myöskään lähiomaisille joka asian tietävät, vaikkakaan eivät itse ganjaa käytä.






Kesäsade  1

Olipas hyvät tuoksut ulkona. Muutama sadepisara oli tullut jossain välissä, sen jälkeen ku saavuin kotiin. Lenkillä koiran kanssa oli mukavaa haistella ilmaa, niin kesäfiilis. Paljon ollut etanoita liikkeellä, välillä jalkojen alla rutisee, ku kotelot menevät rikki. Ja hyttysiä on ihan tarpeeksi jo nyt. Niiden ensimmäiset verenimaisut tuottavat hillittömiä patteja. No, onneks kroppa tottuu niihin, ääneen ei.

http://www.youtube.com/watch?v=ihBkcLBSuEw&feature=related


Edellinen