Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2009.
Edellinen



Punnitus  2

Nyt tuli punnittua Mateo. Hän painaa aika tasan 30kg. Oltiin mutsilla käymässä, siel oli myös systerin muksut ja kissat. Kissat meni kyllä suosiolla yläkertaan, Mateo kyllä oli kiinnostunut, hyvällä tavalla. Ei mitään ärhentelyä.

Pistin pari lamppua siel seinään kiinni ja vaihdoin ulkovalon.

Nyt himassa.Muutaman tunnin päästä lenkille Mateon kanssa.




21.09.09  1

Olipas ihmeellinen päivä. Kaunis jäätelönmyyjä antoi ilmaisen jäätelön ja kauniin hymyn. Ihan mykistyin. Omituista kerrassaan.
Duunissa meni kyl sitten hermot muutamaan otteeseen. Miks vitussa ihmiset eivät osaa käyttää vilkkua? Kusipäitä tai sitten vaan helvetin tyhmiä. Tai molempia. Itsehän olen täydellinen kuski sitä on turha kiistää.


15 vuotta  4

JA olen 50 vuotias. Siis jos olen hengissä. Aika menee huomaamatta. Mä en suostu tulla aikuiseksi ikinä, en vitussa. Joo, tänään tulee vuosia taas täyteen. En juhli, olen matkoilla, kuten joskus muistan lukeneeni Suomen kuvalehdestä, jossa oli merkkihenkilöiden syntymäpäivä ilmoituksia.

Aika vierii, taas tulee aika jolloin miettii mitä on elämässä tehnyt, saavuttanut. Elämä on kasvattaut mut tälläiseksi kuin olen, siihen ei mitkään koulut ikinä pystyisi. Kokemus ja tietty elämänasenne on johtanut tähän. Sen siitä saa kun ei suunnittele tulevaisuutta.

Olen onnellinen siihen mitä olen, vaikka välillä vituttaa.


Väsymys  1

Väsyttää henkisesti. Ja hieman vituttaa kun tietää, että talous on kuralla seuraavat kolme kuukautta. No, kyllä se siitä sitten paranee.

Raha on aika vittumainen juttu, varsinkin ku sitä ei ole. Pääasia on että ruokaa on, niin itselleni kuin koiralle.

Ärsyttää ihan vitusti!


Edellinen