Raiskaajapoliisi

  • Pajautus

2 vuotta tuomio, ei hyvä. Mietii miehen asemaa ja sen tuomaa vastuuta. Se ei vaikutta tuomioon ja koska kyseisellä kytällä ei ollut ennestään rikollista taustaa sekin katsottiiin lieventäväksi asiaksi. Ties kuinka monta on raiskannut tätä tapausta ennen. Miten Suomessa voidaan hyssytellä raiskaajia sekä pedofiilejä. Naurettavia tuomioita rikoksesta,jotka mun mielestä on jopa tappamista tahempia, koska uhri joutuu elämään loppu elämän asian kanssa. Varsinkin lapsiin kohdistuva seksuaalirikos on rikoksista sairainta. Vittu henki pois tai vähintään loppuelämäks 1m kertaa 1m betonikoppiin ilman ulostus reikää.

http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/2010/02/suomessa_muuta_eurooppaa_matalammat_tuomiot_raiskauksista_1420877.html Suomessa muuta Eurooppaa matalammat tuomiot raiskauksista

http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/2010/02/syyttaja_valittaa_poliisin_raiskaustuomiosta_1420348.html

1 kommentti

Caduceus

5.2.2010 12:00

Tän päivän Karjalaisessa oli pilapiirros noista raiskaustuomioista, joiden kanssa etenkin Itä-Suomen hovioikeus on niittänyt kyseenalaista kunniaa. Se oli aika helevetin hyvä!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus