....

  • kulkurikisuli

on se kumma miten yksi lause voi saada pahalle tuulelle...=I
noh...pitää miettiä iloisia.

Mä tuossa aikaisemmin kirjoittelin miten tyytyväinen olen kun kohta alkaa arki ja rauha maahan kaikkien menojen jälkeen...tänään huomasin olevani väärässä sen suhteen=). Heräsin kesken unien kun kännyyni liiteli tekstiviesti. Yksi entinen duunikamuseni kutsui syyskuussa grillipileisiin...noh mulla siloin vapaa päivä ja menen jos hempukan isi ottaisi murun sinne yöksi. Olisi taas niin kiva nähdä koko vanha porukka koossa taas. Boolitarjoilukin on, mutta viime pippaloista viisastuneena taidan ostaa omat situkat mukaan=).

noh, juttelin sitten toisen entisen duunikamuni kanssa ja kysyin pääseekö sekin niihin kemuihin. Ei pääse, töissä joutuupi olemaan=(, mutta kutsui mut sitten syyskuun vika viikonloppu sen synttäripileisiin...eihän siinä mitään muuten mutta kun omatkin synttärihipat jo syyskuun kolmas viikonloppu...ja bestis pyysi mua kattomaan sen kundikaverin bändiä alkukuusta!!!!! eli menoa olisi mutta enpä tiedä pääsenkö joka paikkaan. epäilen...

joskus on siis hetkiä jolloin toivoisi että olisi vähemmän kavereita=).....

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus