jaksaa, jaksaa...

  • kulkurikisuli

...vielä viisi tuntia duunia jäljellä!!!!Kauhistuttaa jo miten jaksan valvoa koko päivän. Suunnitelmissa olisi shoppailu hempukan kanssa. Haen sen aamusta siis tarhasta, sit ensin kotiin ja sitten kauppoihin. Serkkupojan häät on lauantaina, ja mulla on teetetty (on kätevää kun on kunnia-isosisko artesaaniopelijana=)...)omannäköiseni vihreä mekko mutta äippä sanoi painavan sanansa, eikä ilahtunut ajatuksesta, että laittaisin jalkaan mun nahkasaappaat joten eikun kenkiä metsästämään. Samaten hempukka tarvitsee jotkin kengät sinne, ja muutakin vaatetta syksyä varten ( lapsi kasvaa kuin vesiheinä, kohta se on kai jo pitempi kuin emonsa=)...), ja itse tartten (ja haluan) uudet housut. (Tyypillinen nainen, hirmusti vaatteita muttei koskaan mitään päällepantavaa=)...)
meneepä sitten loputkin palkkarahat. Sain sentään säästöön huimat 30e ja äitille 20e lentolipuista ( vielä velkaa siis 60e...). Mielessä on käynyt pitäisikö normiduunin lisäksi alkaa tehdä keikkaa, niin sais jotain ylimääräistäkin. aika vaan ei tahdo riittää. Sekin aika on sitten tytöltä pois, ellen tekis viikonloppuisin kahta vuoroa putkeen. Eli esim. omassa duunissa ilta ja johonkin toiseenpaikkaan yöhön. tai jotenkin....*HUOKAUS*

pitäisi venyä kai kierrolle...vaikka kuinka jo uuvuttaisi....

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus