nyt loppui synkistely!!!

  • kulkurikisuli

ihmeellinen yö, taas ollu niin vakavia asioita mielessä. mietiskelevä fiilis. Nyt sai riittää, pakko heittää radio auki jos sieltä tulis jotain mieltä ylentävää, nyt nimittäin menis vaikka säkkijärven polkka=)!

Kaksi ja puoli tuntia niin viipellän kohti kotia. laskut ja vuokra pitää käydä maksamassa, onhan nimittäin palkkapäivä!!!!no siinähän se piristys oli. Lomarahatkin tuli tähän tiliin joten jos vaikka saisi jotain säästöönkin ( vaikkei lomarahaa tullu kuin parisataa, ens vuonna sit paremmin...), keväällä kun pitäisi lähteä joko kreikkaan viikoksi bestiksen kanssa tai sitten jos se ei saa rahoja kasaan, niin otan viikon palkatonta ja lähden kahdeksi viikoksi caribialle mun koalan ( salanimi taasen) elikkä yhden ystävättären kanssa. molemmat vaihtoehdot kelpaa mulle=). Vaikka haluaisin kyllä enemmän sinne kreikkaan...oli nytkin keväällä niiiiiin kivaa. Päällekäyvistä tarjoilijoista huolimatta=).

tänäänkin saan sitten nukkua 4 tuntia, ja todennäköisesti toisen tunnin sen jälkeen kun olen hipsukan hakenut tarhasta, kerta ihana veikka toi sen dvd:n=). ja isi tulee ehkä hakemaan mun susi tietokoneen pois( sitä ei saanu toimimaan kahdenkaankeskusyksikön kanssa) ja sitten veikka tulee asentamaan mun uuden hienon punaisen koneen!!!!punainen näppis ja kaikki!!!=) ja isoveikka osti senmulle vain koska pääsee itse helpommalla, kun ei tartte pelata keskusyksiköiden ja kovalevyjen kanssa, tuossa kun ne ovat näytön sisällä. Mun veikka on paras!!!!Ihan kingi!!!!=D
sitten pääsen kotoontakin häiriköimään. ja saan mesenkin käyttöön.

eihän mulla ole himassa ollukaan velho kuin vuoden mutta nyt vasta sai koneen joka toimii ja pelaa. älkää kysykö....mitään=).

mutta nyt alkaa meidän papat jo heräilemään, pitää mennä paimentamaan niitä. hellurei, illalla palaa taas kisuli tää, tuskin kukaan kaipaamaan jää=D*wirn*

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus