siksihän sitä kouluja käydään...

  • kulkurikisuli

että pääsee aamuyöllä viikkailemaan lautasliinoja=D...

lautasliinoja viikkailen vaikka muutakin pitäisi jo tehdä...aamupalaa mummoille esim!!!mut kohta kohta...aamupala vasta seiskalta joten hyvin ehdin. eipä papat tule kuolaamaan liian aikaisin puurokattilan kupeeseen ( puuroa , ei mua=)...).
iski aamuväsytys, tai kyllästys pikemminkin. Mä en jaksa, tahdon jo kotiin* nyökkää päättävästi* alkaa itseasiassa ja ihan oikeastikin jo väsyttää, teetä ei silti uskalla juoda enää koska sitten ei pakosti tule uni silmiin enää kotona. tänään en kyllä pysähdy kotimatkalla minnekään, vaikka itse HBK tulis pysäyttämään ( hmmm...tai ehkä silloin kuitenkin=D...*wirn* )
...mutta kuka muu tahansa niin ei, laitan vaan korvalaput täysille ja kuljen kiireisenä ja tuimakatseisena ohitse enkä huomio mitään tai ketään.. näin se on! pakko päästä ajoissa nukkumaan, tai ens yö on yhtä kidutusta. päivästä puhumattakaan. kun herään kahdelta, niin huomenna päivällä kahden aikaan olen valvonut vuorokauden. ja sitä ennen nukkunut vain neljä tuntia. illalla kahdeksan aikaan valvontaa tulee jo 30 h...ellen tipahda jossain vaiheessa päivää....=/...voisin veikata että jos malmilla liikkuu torstaina ja siellä viipeltää hirmuisenhilpeä otus silmät sirrissä kikatellen itsekseen niin se olen sitten minä=D.

mutta huokaus, nyt pitää kyllä kirmata, ei auta. työ kutsuu minä menen!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus