Baarifestivaalit

Festivaalikesän ’07 grande finale! 15.–16.8.

Moniväristä stadionrockia.  Jimi Pääkallon Technicolour villitsee 15.8.  Espan lavalla.
Moniväristä stadionrockia. Jimi Pääkallon Technicolour villitsee 15.8. Espan lavalla.

Tämä on Skandinavian upein Baarifestivaali: 30 ravintolaa! Technicolour! the President Of Karaoke! The President of Poker! Jukka Poika! Stand Up Club! Ilmainen kuljetus baarista baariin! Hyppää kyytiin!

Baarifestivaalit, tuo Pohjoismaiden suurin, kaunein ja perinteikkäin baaritapahtuma kerää niin kaupunkilaiset kuin eturivin esiintyjätkin. Aikaa on kaksi iltaa ja yötä. Kahlattavana kymmeniä baareja, oivaltavia ohjelmanumeroita, liuta kulttikilpailuja sekä läjäpäin tarjouksia.

15.8. Festivaalin alkusoitto

Live-energiaa pursuava Technicolour sekä tanssijalkoihin tarttuva suomireggaen ykkösmies Jukka Poika avaavat Baarifestarit Espan lavalla 15.8. klo 18. Kun musiikillinen ilotulitus lakkaa, ovat festaribussit jo liikenteessä. Ja juhlakansa kulkee niillä baarista baariin – ilmaiseksi tietenkin.

Tiukat tarjoukset

Euro on iso raha Baarifestivaalien ajan Feverissa, Dublinerissa, Prahassa ja Ale Pubissa. Helsinki Clubilla, Baker’sissa ja Asema-aukion Memphisissä taas nautitaan edullisesti viineistä, Zetorissa Campari-piimästä(!). Katso kaikki runsaat tarjoukset seuraavilta sivuilta.

The President of Karaoke & Poker

Kaupunki saa Baarifestareilla uudet karaoke- ja pokeripressat. Karaokepresidentin metsästys alkaa ravintoloissa 15.8. Pokerihain metsästys jo 12.8. netissä. Tsekkaa tarkemmat koordinaatit seuraavilta sivuilta.

Huikeaa huumoria

Totaalisen koominen Stand Up Club kiertää kahden illan aikana kahdeksan ravintolaa. Nauruhermoja kutittelevat valtakunnan viralliset vitsiniekat, Lotta Backlund, Pekka Jalava, Tommi Mujunen, Markku Pajarinen, Jacke Björklund ja Harri Lagström. Tsekkaa koordinaatit ja kellonajat seuraavilta sivuilta.

Mennään bussilla

City-lehti vie juhlaväen busseilla baarista baariin. Kuljetukset starttaavat festivaalipäivinä klo 20 Kappelin terassin vierestä ja liikuttavat juhlaväkeä aina aamukolmeen asti. Bussit ja pysäkit tunnistat Koffin ja Cityn tarroista ja kylteistä. Reittiopas vieressä.

Huom! Busseissa kilpailu, jossa voi voittaa Spårakoff-raitiovaunun yksityiskäyttöön.


Lisää infoa baarifestivaaleista: www.city.fi/baarifestivaalit/

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi