Hakaniemeläisravintola tarjoaa nyt kolmen ruokalajin fine dining -elämyksen pikkurahalla.
Lukuisat ihmiset ympäri maailman pääsevät tällä viikolla näkemään sisältöä Suomesta, suomalaisesta ruokakulttuurista ja Turusta.
Turun Food & Fun Festival tuo tänä syksynä Suomeen harvinaisen, suomalaisella silakalla kasvaneen Blue Fin -tonnikalan.
Nämä ravintolat tarjoavat makuelämyksiä, tunnelmaa ja historiaa aivan Helsingin kupeessa.
Katso, millaisia ruokia pääset nauttimaan lokakuun 8.-12. päivä Turussa järjestettävillä ravintolafestivaaleilla.
Näiden ravintoloiden salaattiannokset tarjoavat rahoille vastinetta ja pitävät nälän poissa pitkään. Usko pois!
Konsepti hakee vielä muotoaan, kertoo Aihinen.
Farouge tutustutti suomalaiset libanonilaisiin makuihin jo 90-luvulla.
Libanonilaisen keittiön edelläkävijä palaa Helsingin ravintolakartalle.
Helsingin ravintola- ja klubiuutiset
150 ravintolaa, jotka täytyy kokea.
Etninen ruokakulttuuri hengittää Helsingissä.