TOP10+1: Nämä ravintolauutiset kiinnostivat vuonna 2021

City.fi:n luetuimmat jutut on nyt listattu.

Kokosimme vuoden 2021 luetuimmat jutut yhteen. Eihän sinulta mennyt mikään näistä ohi?

Cityn luetuimmat jutut

1. Viisi Helsingin keskustan ravintolaa, jotka jokaisen kannattaisi kokea edes kerran elämässä

Cityn viime vuoden ylivoimaisesti luetuin juttu oli listaus viidestä helsinkiläisravintolasta, jotka erottuvat edukseen niin ruoan, juoman kuin tunnelmansa puolesta. Kuinka monessa olet jo käynyt?
 

2. Vappu 2021: Ravintoloiden vappukassit kotiin ja piknikille

Keväällä elettiin poikkeusoloja, ja tämä heijastui osaltaan myös vapun viettoon. Cityn listaus pääkaupunkiseudun herkullisimmista take away -vappukasseista herätti kiinnostusta ja pääsi luetuimpien juttujen kärkikahinoihin.
 

3. 11 x Helsingin sympaattisimmat kahvilat - näihin paikkoihin ei voi olla ihastumatta!

Kukapa ei rakastaisi sympaattisia kahviloita, joihin paeta kiireistä arkea kahvikupillisen ja tuoreen pullan äärelle. Suomalaisten rakkaudesta kahvitteluun kertoo omaa kieltään se, että juttu Helsingin persoonallisista kahviloista nousi luetuimpien juttujen joukkoon sijalle kolme.


 

4. Asiakkaat valitsivat Suomen parhaat ravintolat: Nämä paikat saivat parhaat arvostelut

Alkuvuodesta pöytävarauspalvelu TableOnline julkaisi tuttuun tapaan vuoden kehutuimmat ravintolat. Asiakkaiden antamiin arvosteluihin perustavaan TableOnline suosittelee -listaukseen pääsi peräti 109 ravintolaa ympäri Suomen.
 

5. Nämä ovat pääkaupunkiseudun hehkutetuimmat grillit: “Se on elämys alusta loppuun

Suomalaiset ja grilli kuuluvat yhteen kuin nenä päähän! Intohimostamme grilliruokaa kohtaan kertoo myös se, että Cityn juttu pääkaupunkiseudun parhaista grilleistä ylsi viime vuoden luetuimpien juttujen joukkoon. Löytyykö listalta oma suosikkisi?
 

6. Kehutuimmat ravintolat Turussa - nämä 10 paikkaa ovat asiakkaiden ehdottomia suosikkeja

Turku on mitä mainioin kaupunki nauttia hyvästä ravintolaillallisesta. Helpottaaksemme ravintolan valitsemista kokosimme yhteen kymmenen turkulaista ravintolaa, jotka keräävät kehuja ja ylistystä kerta toisensa jälkeen. Paina nämä paikat mieliin!


 

7. Jussi perusti Arnoldsin 30 vuotta sitten - yksi asia herättää edelleen ihmetystä: "Emme toki ole itse olleet juuri kertomassa tätä ..."

Kahvilaketju Arnold on monelle tuttu, mutta harva tietää mielenkiintoista tarinaa kahvilaketjun takaa: Arnolds sai nimittäin alkunsa kolmekymmentä vuotta sitten opiskelijan villistä ideasta. Vaikka kahvilaketju tunnetaan hyvin, yksi asia herättää edelleen valtavasti ihmetystä. Jutussa Arnoldsin perustaja kertoo mikä.
 

8. Missä syödä Triplassa? Kolme pomminvarmaa vaihtoehtoa

Vuonna 2019 avatusta kauppakeskus Triplasta on tullut monelle paikka, johon poiketa niin työmatkalla kuin pidemmälle ostosreissulle. Sen lisäksi, että Triplasta löytyy joukko kauppoja ja tekemistä, se on erinomainen kohde myös hyvän ruoan ystäville. Tästä syystä City valitsikin kauppakeskuksen tarjonnasta kolme pomminvarmaa vaihtoehtoa herkutelluun - ja se kiinnosti yleisöä!
 

9. Mistä saa talven parhaat blinit? 15 ravintolavinkkiä Helsinkiin

Toisin kuin vaikkapa Venäjällä, jossa blinikausi startataan laskiaisen tiennoilla, meillä ihanan rapeilla blineillä herkutellaan monesti jo heti tammikuusta alkaen. Ja miksipä ei, sen verran mahtavasta herkusta on kyse! Vinkkimme hyvistä bliniravintoloista kiinnosti niin paljon, että se pääsi luetuimpien juttujen kymmenen kärkeen. Blinikausi alkaa olla taas käsillä, ja moni näistä jutun ravintoloista tarjoilee tätä herkkua myös vuonna 2022.

Kuva: Kappeli

 

10. Ravintoloiden pääsiäisherkut kotiin: Nämä take away -menut kruunaavat kevään suurimman juhlan!

Jos Vappukassit olivat viime vuoden hitti, sitä olivat myös kotiin noudettavat tai kuljetettavat pääsiäisherkut.
 

+ 1. Onko tässä kenties Suomen paras hotelliaamiainen? Uuden Scandic Grand Centralin versio pääsee jo aika lähelle

Niukasti kymmenen kärjen ulkopuolelle jäi juttu Suomen kenties parhaimmasta hotelliaamiaisesta, joten se oli pakko ottaa vielä mukaan tähän listaukseen. Uuden Grand Centralin aamupala vakuutti toimituksen, ja Cityllä uskomme, että tämä loistava aamiainen hurmaa myös sinut. Vahva suositus!

 

 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi