Katso, missä pääsetherkuttelemaan myös joulunpyhinä.
Ota uusi vuosi 2026 vastaan herkullisella illallisella tai brunssilla.
Suomalaisista mauista rakennettu pikkujoulumenu täydentyy tunnelmalla, joka avautuu kunnolla vasta paikan päällä koettuna.
Katso kaupungin parhaat brunssit ja illalliset itsenäisyyspäivälle 6.12.
Suomen kokkimaajoukkueen johtaja Katja Tuomainen laittoi oman fine dining -ravintolan pystyyn muutamassa kuukaudessa.
SYÖ!-viikot eivät ole vain tarjouskampanja, vaan osa suomalaista ruokakulttuuria.
Fine bistro -ravintola tarjoaa luomuviinejä ja ranskalaista ruokaa nuorekkaalla otteella.
Pacific7 on Helsingin Jätkäsaaressa sijaitseva ravintolakokonaisuus. Baarin puolella rentoa menoa...
Ravintola Ugnin virallisia avajaisia juhlitaan uudenvuodenaattona - mutta ovet ovat avoinna jo ensi viikonlopusta alkaen.
Kamppiin toukokuussa avattu kahvila tarjoaa vegaani- ja liharuokaa, tekee vaihtuvia viikonloppudrinkkejä ja luo...
Anni Kravi rakentaa unelmien ravintolakaupunkia.
Lönkka-ravintolan myötä koko kadusta muotoutuu kiinnostava ravintolastrippi.
Tällä kertaa vierailumme kohteena on luolaravintola Caverna , joka on erityisen kuuluisa brasilialaisista churrasco...
Mukaan yli 100 000 uutta potentiaalista ja 25 uutta ravintolaa.
TableOnline ja City löivät viisaat päänsä yhteen ja metsästivät Helsingistä 4...
Iso Roban uusin ravintola on viihtyisä tapaspaikka, joka ei yritä olla turhan cool.
Luulitko, että laivan ruokabuffet on kamala? Olit väärässä.
Viini ja ruoka -messuilla pääsee maistamaan fiktiohenkilön herkkuja.
Kaupungin kuumimpiin menomestoihin ysärillä kuulunut Kymppi avattiin vuonna 1996. Nyt se palaa takaisin, 20 vuotta...
Suomen vanhin kahvila ja leipomo pitää kiinni perinteistä, mutta seuraa myös päivän...
Katajanokalla toimi vankila vuoteen 2002 saakka, jonka jälkeen tilat saneerattiin hotelliksi. Hotel Katajanokan tiloissa...
Vielä on muutama päivä aikaa SYÖ!dä.
Nyt etsitään Suomen parasta pizza-alan ammattilaista. Pizzamestari kruunataan maaliskuussa 2017.
Vähän resursseja, huono palkka, eikä työtunnit riitä kaiken tekemiseen – ravintola-alan hype...
Marraskuussa on mahdollisuus nauttia kolmen ruokalajin Michelin-tason illallinen ja murha samana iltana.
Rentoa meininkiä, hyviä viinejä, pientä purtavaa - siinä kaikki.