Puuman metsästäjät

Puuman lemmikit esittelyssä.

Me olemme lukeneet puumista, naisista, jotka etsivät nuorta miestä. Nyt saatte lukea nuorista miehistä, jotka metsästävät puumia.

Olikohan minussa jotain vikaa, kun en parikymppisenä ymmärtänyt ryhtyä pokailemaan vanhempia naisia? Parhain kaverini, jonka kanssa olimme olleet koulussa samalla luokalla, tutustui intin jälkeen itseään kymmenen vuotta vanhempaan naiseen ja he alkoivat seurustella. Vaikka minulla ei sillä hetkellä ollut tyttöystävää ja olin luultavasti aikamoisessa puutteessa, en kadehtinut häntä. Hänen hommansa tuntui kummalliselta. Mutta nyt Jarno, 27, Tampereelta, kirjoittaa:

"Hyvä Walter, mikäpä nuorelle miehelle on sen ihanampaa kuin päästä maistamaan hieman kokeneempaa naista. Enpä ole kieltäytynyt tilaisuuden tullen, jos olen päässyt saatille vanhemman naisen kanssa. Luulen, että vetovoimani näiden rouvien keskuudessa johtuu suureksi osaksi siitä, että olen varsin mukavan näköinen nuori poika. Osaan käyttäytyä ja hymyillä oikeassa kohtaa ja saan heidät tuntemaan olonsa mukavaksi."

Ja Jarno jatkaa: "Nämä puumat osaavat usein pukeutua hyvin naisellisesti ja klassisen seksikkäästi. On siis todella nautinto kuljettaa käsiään pitkin stay upien saumaa ja kokeilla, mitä mahdollisesti hameen alta löytyy. Ja Walter, se seksi! Nämä naiset todellakin tietävät, mitä haluavat, eivät turhaan kainostele tai peittele halujaan. Se on uskomattoman kiihottavaa, kun vanhempi nainen avaa reitensä ja kutsuu nuoren miehen nauttimaan. Ehkä tämä jollain tapaa valaisee, mikä meitä nuoria miehiä näissä puumissa kiehtoo. Itse olen saanut metsästää melko vapaasti eikä liikaa kilpailua ole esiintynyt, kun muut ikäiseni miehet ovat tuhlanneet energiaansa nuorempiin naisiin."

Tämän viestin saatuani otin yhteyttä Jarnoon ja kysyin, eivätkö hänen ikäisensä naiset ole hänen mielestään kyllin seksikkäitä.

"Omalla tavallaan ovat seksikkäitä. Nuoremmat naiset ovat usein kuitenkin vähän epävarmoja itsestään, eikä se kanssakäyminen ole niin suorasukaista. Oman ikäisillä naisilla on usein suunnitelmia tai toivomuksia jatkon suhteen. Siinä tulevat helpommin tunteet peliin. Vanhempien naisten kanssa suhde on puhtaammin seksuaalinen."

Jarnon kaltaisia vanhemmista naisista kiinnostuneita nuoria miehiä on varmasti ollut kautta aikojen, mutta nyt puumista ja heidän nuorista "uhreistaan" on alettu puhua ja puumista on tullut muotijuttu.

Kun meillä puhutaan puumista, ajatellaan yli 35-vuotiaita naisia. Ulkomailla puumiksi kutsutaan kolmenkympin kahta puolta olevia naisia, jotka tapailevat parikymppisiä miehiä. Yli nelikymppisistä naisista käytetään nimitystä cougar, mutta kyseessä on sama kissalaji: puuma, felis concolor, saalistaja.

Jarno oli 22-vuotias päästessään ensimmäisen puuman hoitoon. Seikkailu alkoi ihan tavallisena iltana seurusteluravintola Brick'sissä Tampeereen Hämeenkadulla. Jarno oli katselemassa naisia ja erottui muusta joukosta hyvin, koska Brick'sin asiakaskunnan pääpaino on hieman vanhemmissa asiakkaissa.

"Baarissa oli kolme vanhempaa naista ja juttu lähti liikenteeseen tanssilattialta. Nainen oli Helsingistä kotoisin. Hän oli lähtenyt tyttökavereidensa kanssa pitämään hauskaa Tampereelle ja hän päätyi sattumien kautta minun luokseni."

Minkä ikäinen tuo nainen oli?

"Ikäähän ei sovi naiselta kysyä, mutta hän oli kovin kiinnostunut minun iästäni. Meillä oli sen verran huomattava ikäero. Hän vähän naurahteli, kun sanoin, minkä ikäinen olen. Luulisin, että hän oli kolmevitonen."

"Se oli erittäin mukava kokemus minulle. Nainen oli tietyllä lailla päällekäyvä. Tiesi mitä halusi. Tämä puumissa yleensäkin kiehtoo. Selvät kuviot."

Ammattikorkeakoulussa opiskeleva 23-vuotias Jesse on myös puumanmetsästäjä. Hän lähestyi netissä City-lehden päätoimittajan 40-vuotiasta ystävätärtä.

"Hei, olen kiinnostunut ikäisistäsi naisista", Jesse viestitti. Nyt hän kertoo itsestään:

"Unelmoin jo 5-vuotiaana vanhemmista naisista. 15-vuotiaana ihastuin opettajaani. En kertonut unelmistani toisille. 17–20-vuotiaana kielsin itseäni haaveilemasta vanhemmista naisista, koska se tuntui väärältä. 21-vuotiaana aloin aktiivisesti etsiä naisia verkosta."

Jesse on tapaillut seitsemää vanhempaa naista, joista vanhin on ollut 48-vuotias. Yhdessä lätkämatsissa Jesse maksoi liput, mutta hän ottaisi mielellään naisen, joka tarjoaa kaiken. Hän myös toivoo, että saalistavia puumia olisi enemmän.

"Netissä huomaa, että nuoria miehiä, jotka metsästävät vanhempia naisia, on paljon enemmän kuin naisia, jotka haluavat olla nuorten miesten kanssa. Hekin tuntuvat jotenkin oudoilta. Saa ahdistella, jos haluaa olla terveen ja kivan vanhemman naisen kanssa."

Monet naiset todellakin tuntevat lievää syyllisyyttä ryhtyessään seksuaaliseen kanssakäymiseen "poikien" kanssa.

"Se kielletyn hedelmän tuntu on tässä kulttuurissa", Jarno pohtii.

"Jos on nuorempi mies ja vanhempi nainen, sitä aina ihmetellään. Siinähän tulee vähän sellainen tuntu, että nainen voi käyttää nuorempia miehiä leikkikaluina. Minulla ei ole mitään sitä vastaan, jos nainen tykkää käyttää minua leikkikalunaan. Annan mielellään nuoruuden intoni heidän käyttöönsä."

Jarno on metsästänyt puumia viisi vuotta ja hänen kysyntänsä on lisääntynyt koko ajan.

"Itsevarmuus vetoaa naiseen kuin naiseen. Nyt 27-vuotiaana, kun on edelleen nuorekas puumien silmissä, mutta on jo vähän iän tuomaa varmuutta eivätkä omat jutut ole enää niin lapsellisia, tilaisuuksia on tarjoutunut enemmän."

Miten kaverisi suhtautuvat puumanmetsästykseesi?

"Vähän naureskellen. En yleensä julkituo sitä. Kaverini yleensä katselevat vähän nuorempia naisia. Kukin taplaa tyylillään. Ei tule ainakaan kilpailua baarissa. Tietyissä paikoissa monet vanhemmat naiset tykkäävät saada nuoria miehiä seurakseen, ja kun monet nuoremmat miehet taas eivät tykkää siitä, se jättää minulle pelikenttää auki."

Sen paremmin Jarno kuin Jessekään eivät voi kuvitella seurustelevansa puuman kanssa. Puumia metsästetään seksin takia, oman ikäisten naisten kanssa seurustellaan.

Onko kukaan puuma jäänyt sinuun koukkuun, Jarno?

"Ei, se on ollut molemmin puolin ymmärrettyä. Minähän en hae pitkäaikaisempaa suhdetta. Nämä suhteet on pidetty etäisempinä. Ei ole tullut sellaista, että naiset olisivat liikaa jahdanneet. Olen kyllä tavannut samaa naista useampiakin kertoja."

Etkö itse ole jäänyt koukkuun puumaan?

"En, minulle tämä on mukava harrastus."

Näin se käy: puuman metsästys

1. Jarno vastaa naisen netti-ilmoitukseen ja saa häneltä viestin.
"Viestissä nainen sanoi, että hän ei jaksaisi aina lähteä ulos iltaa viettämään, vaan olisi hauska viettää välillä rauhallinen koti-ilta. Vastasin hänelle, kun sattumalta itsellänikin oli vapaailta. Useinhan näihin viesteihin ei tule vastausta, mutta tämä nainen vastasi aika nopeasti ja ehdotti, että vaihdetaan puhelinnumeroita."

2. Nainen antaa osoitteensa ja pyytää tulemaan alaoven taakse.
"Kuviakaan ei ollut vaihdettu. Olin kiinnostunut, että mikä juttu tämä on. Lähdin sinne, kun ei matkakaan ollut kovin pitkä. Siellä tuli alaovelle vastaan mukava, kaunis nainen, kolmen- neljän kympin välissä. Nainen oli pukeutunut pikkumustaan. Aika näyttävä näky heti siinä alaovella."

3. Toiminta
"Ehkä vähän vaihdettiin kuulumisia, mutta kun päästiin sisään, siinä ei paljon aikaa kulunut ennen kuin oli kyse jo vähän muustakin. Nainen kaipasi itselleen mukavaa leikkikalua."

Täyden palvelun äiti!

Belgialainen psykoanalyytikko Paul Verhaeghe kirjoittaa Kirjassaan Rakkaus yksinäisyyden aikana, että jokainen ihminen joutuu kokemaan elämänsä ensimmäisen suuren pettymyksen ihan pienenä, kun äiti alkaa erottautua hänestä ja lapsen ja äidin ykseys murtuu.

Sen jälkeen ihminen etsii koko elämänsä ajan uutta rakkausobjektia äidin tilalle. Heterotytöt joutuvat muuttamaan rakkausobjektinsa sukupuolenkin, äidistä mieheen, mutta pojille uuden kohteen löytäminen on periaatteessa helpompaa. Täytyy vain pokata uusi nainen äidin tilalle.

Tässä ei ole varsinaisesti kysymys siitä, että miehet etsisivät itselleen uutta äitiä. He etsivät rakkaus- ja seksikumppania, jonka kanssa he voisivat kokea uuden täydellisen ykseyden.

Puumanmetsästäjistä puhuttaessa Verhaeghen näkemykset nousevat kuitenkin mieleen aivan kirjaimellisesti. Ai, Jesse etsi vanhempaa naista jo 5-vuotiaana! Ja nyt 23-vuotiaana, kun hän on muuttanut pois oman äidin luota, Jesse toivoo, että puumat alkaisivat elättääkin häntä!

Onhan se hieno juttu nuorille puumanmetsästäjäpojille. Äiti, jota pääsee jopa panemaan. Täyden palvelun äiti!

Puumahuumaa muualla

75 kommenttia

Puumapa

14.7.2010 14:17

Eikös ole sanottu, että nainen saavuttaa seksuaalisen kypsyytensä kolmenkympin korvilla, kun taas mies parikymppisenä? Jos tämä väite pitää paikkaansa, ei ole siis ihmekään että (yllättävän) monet 3-kymppiset naiset himoitsevat parikymppisiä miehiä.

Itse lukeudun myös tähän kastiin. 32-vuotiaana jopa seurustelin puoli vuotta itseäni 10 vuotta nuoremman pojan kanssa, ja nyt kuolaan meitä vanhemman tuttavapariskunnan pojan perään (20-vuotias). Grrrrrr sitä nuoren miehen sileää ja timmiä kroppaa ja kykyä harrastaa seksiä loputtomia kertoja peräkkäin... :P

Nuoret pojat puolestaan kertovat, kuten jo ylläkin tulee ilmi, rakastavansa itsevarmuuttani ja kokemustani makuuhuoneen puolella. Kyllähän ihmiset katsovat pitkään jos liikkuu nuoremman kanssa, mutta uskoisin että yleensä vain kadehtien ;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kohtaaminen_

14.7.2010 15:00

Puuma, saalista minut ;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Entinen_metsamies

14.7.2010 15:45

Vajaa kymmenen vuotta sitten olin vielä vapailla markkinoilla ja koko silloinen seksielämäni perustui lähes sataprosenttisesti kypsille naisille. Oli siinä sivussa pari nuorempaakin naista, mutta ei niistä ollut mihinkään. Kokeneet ja kypsään ikään ehtineet naiset ovat jo niin sinut oman seksuaalisuutensa kanssa ja tietävät mistä pitävät, toisin kuin monet parikymppiset teini-ikään jämähtäneet pissikset. Se tunne kun onnistuu viettelemään puuman tai tulee itse puuman viettelemäksi. Aijaijai...

Ja kyllä minuakin katseltiin omituisesti kaveripiirissä, mutta en välittänyt paskaakaan. Itseasiassa monet näistä naureskelevista frendeistä tulivat yleensä kahdenkeskisissä jutteluissa kyselemään että millaista on ja miten itsekin saisi.

Minä panin paljon, ja parhaimmista naisista tuli vakipanosuhteita. Yhtään en vaihtaisi pois. Menneisyyteenkään ei ole paluuta, olenhan jo kolmikymppisenä liian vanha näille upeille naaraille...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Puumapa

14.7.2010 16:41

^Olet liian vanha kelvataksesi meille puumille ;)

(Oma ikäraja on 23 v, hätätilassa 24-vuotiaskin menee mutta ei enää 25-vuotias. Se kun jo pyöristyy kolmeenkymppiin :) )

Olen muuten itse 35-vuotias.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

imawesome

4.9.2013 16:45

kiinnostaako enään.. :p

kelpaisko nuori ;)

19.4.2015 18:28

Kelpaisko nuori 19v mies sinulle ;)

Puumapa

14.7.2010 16:42

Sori, kommentti oli tarkoitettu nimimerkille 'Kohtaaminen'. Joko minä töhöilen tai kone.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Original_Pumeli

14.7.2010 22:52

Kiitos Walter hyvästä artikkelista, se on juuri tätä päivää! Itse seurustelin (yli 5 v.) itseäni 10 vuotta nuoremman kanssa, eikä suhde päättynyt ikäeroon vaan siihen, etten halunnut vakiintua juuri hänen kanssaan. Tähän puumakeskusteluun haluaisin lisätä, etteivät kaikki puumanaiset hae seksiseuraa, vaan upeaa suhdetta nuoremman miehen kanssa, sillä samanikäiset miehet ovat --no jätetään nyt sanomatta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

TheHunter83

15.7.2010 06:46

itse aloin etsia kanssa vanhempaa naista jo 18-19v ja 19v pääsin ekan kerran maistamaan tätä kiellettyä hedelmää 36v kanssa.. sit taisikin mennä vähän pitempi hetki ja tuossa jokunen vuosi sitten huomasin olevani salarakas eräälle puumalle.. mahtavia hetkiä ja toivoin saavani niitä vielä lisääkin :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

buuma

15.7.2010 12:23

Hmm, olen nuorten miesten metsästyksen kohde, hyvinsäilynyt puuma, mutta en ole vielä kokeillut :) Nyt aion kokeilla. Elättämään en ala ketään, pelkkä ajatuskin on absurdi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Puumapa

15.7.2010 13:50

^Suosittelen lämpimästi! Ne ovat kuin koiranpentuja - aina iloisia nähdessään sinut ja innokkaita miellyttämään ;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

15.7.2010 14:16

tässä taas huomataan, miten haetaan vain ja ainoastaan seksiä. minusta sellainen kun on vain lähinnä oksettavaa - nimimerkillä ei seksiä ilman suhdetta (joten kyllä ne vanhemmat naisetkin ovat aika pois suljettuja)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

15.7.2010 17:06

mitenkäs sitten mies, joka on jo 38v ikään ehtinyt, eikä enää niin timmissä kunnossa? Kuitenkin haaveena puumahkoa seuraa ja mielellään niin että nainen olisi timmi ja upea. Meneeköhän ihan aiheen ohi jo?
Mielellään siis kuulisin myös vanhempien puumanaisten kokemuksia, tai sit sellaisten, jotka ajatuksissaan/henkisesti kokevat itsensä puumaksi vaikka ikää olisikin suunn. saman verran.
Voiko puumailla rooleissa? Onko kokemuksia kellään miten toimii ;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kokeilin

27.11.2013 21:51

En olisi uskonut, että lähden nuoren 21v kanssa sänkyyn, ei pitänyt niissä bileissä muutakuin nukkua samassa sängyssä. Nuori mies rupesi hyväilemään ja kohta tajusin, että nyt palaa. Ihana tyyppi, ollaan tavattu uudelleen silloin tällöin. Taisin jäädä hetkeksi kiiikkiin näihin nuoriin miehiin, niitä vaan tuli ties missä viereeni illanvietossa ja helliiä intohimoisia hetkiä riitti ja seksiä monta kertaa yössä. Kyllä pidän nuorista miehistä. Parasta se, ettei tosiaan tarvitse miettiä, että pitäisi uudelleen tavata, se helpottaa ei ahdista. Mielestäni puumanainen on vasta n 45 vuotias ei nuorempi.Puumanainen ei enää välttämättä tarvitse miestä ja perheenperustamista. Hän vain nauttii elämästä. Eräs 24 v pokasi minut kaupassa ja olemme tavanneet jo useamman kuukauden. Tunnen tosi paljon hellyyttä ja syvää rakkautta häntä kohtaan. Seksimme on monipuolista, intohimoista ja uskomatonta. En tietenkään ole kertonut hänelle, että tunnen rakkautta, mutta näinkin voi käydä. Rakastaminen kuin ei kysele kun se tunne sydämessä jysähtää. Olen samaa mieltä, että nastaa seksiä molemmat etsivät toisiltaa ja varmasti sitä saavat. Ihanaa olla nainen ja tavata eroottisia nuoria miehiä.

Nimimerkkionvarattu

15.7.2010 17:58

Artikkeli tuntui oudolta. Olen itse 30-vuotias, mutta en kyllä osaa samaistua tuohon puuma-käsitteeseen. Tulee mieleen jotkut 50-vuotiaat tädit, jotka pitkillä punaisilla kynsillään nipistelevät nuoria miehiä. Jos ajattelen itseäni, niin jopa teinipissis tuntuu osuvammalta sanalta. Vaikka en ollutkaan teininä mikään pissis eikä sellaista sanaa edes ollut olemassa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

styyyd

15.7.2010 18:44

mistä löytäisi bi-puumia? olen parikymppinen nainen ja haluaisin kokeilla itseäni 10-vuotta vanhempaa puumaa...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

eisentaanvielamikaancougar

15.7.2010 23:54

Hyva etta aletaan puhua ja vahitellen hyvaksya enemmankin :)
Olen nahnyt useampia suhteita (naimisissakin) joissa nainen on miesta vanhempi ja yhdessa ovat ja onnelliselta nayttavat vuosikymmenien jalkeenkin. Ei oikeaa ikaeroa ole, yksiloista se on AINA kiinni.
Itsella on melkein aina ollut mies se vanhempi osapuoli ja niin on nytkin (ja on Se Oikea... jos ei olisi, saattaisinpa hyvinkin kiinnostua itseani reilustikin nuoremmista.. kunhan on jo uraelamassa).

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

16.7.2010 12:05

^ mietippä sitä kun mies on 40 ja nainen yli 60, kyllä ne jossain välissä alkaa miehen halut siirtymään siitä mummosta nuorempiin.. siinäkö sitten pitäisi rakkauden kestää? i dont think so..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

16.7.2010 12:28

30 v ja puuma. no ei ehkä ihan

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Joo111134334

16.7.2010 18:35

Mummot nuoren munan perässä. Parikymppinen nainen parhaassa timissä kunnossa ja seksikkäin. Panoksi kyllä kelpaa vanha muijakin paremman puutteessa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Aleksiiiii

16.7.2010 18:49

Niin naiset on jo 18 v loppuunpantuja, kun mies saa riutua vielä 23v poikuutensa kanssa kuten minä. Ei sitä tosin kehtaa kellekkään myöntää..Puumakin käy tai sitten maksullinen...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jus112233

16.7.2010 19:35

Parhaassa hedelmällisessä iässä olevat naiset ovat listalla ykkösinä, periaatteessa panoon nyt kelpaa aika kypsäkin ainakin kännissä...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Alice8893724634

16.7.2010 22:36

Kyllä täällä kaikenlaisia seliytyksiä keksitään..Sori vaan, kyllä se on vaan niin, että kyllä nainen on pedari, jos se erityiseti haluaa alle 30-vuotiaan miehen..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

2cents

17.7.2010 00:17

Paul Verhaeghe on väsännyt ihan kelvollisen romaanin, mutta puuma-jutuista jätkä ei tajua mitään :)

Siis puuma-naisessahan ei ensisijaisesti kiinnosta/kiihota ikä eikä raha tai joku alitajuinen äidintissi. Nuoruus tai vanhuus ja ns. "kumppanien oikea ikäero" ovat aikuisten ihmisten touhuista puhuttaessa tämmösiä keinotekoisia tapakulttuurisia abstraktioita.

Raha ja asema voi joillekin olla Se Juttu, mutta itselläni ei pokka veny hoitojeni elätettäväksi ryhtymiseen. Yksi kiinnostava piirre puumissa on, että he osaavat pistää suhteen poikki korrektimmin ja ystävällisemmin kuin nuoremmat, jotka vaan lakkaa pitämästä yhteyttä, kun homma ei enää kiinnosta tai pupu menee muuten pöksyyn (miehethän harrastaa tätä tietysti myös, joten lienee ennemmin ikä- kuin sukupuolisidonnainen juttu).

Eniveis: Minua kiinnostaa naisessa A) itsevarmuus B) oman itsenäisyyden tiedostaminen ja näistä seuraava C) luonteva oman seksuaalisuuden vapautunut toteuttaminen. Tämmönen itsevarma, emansipoitunut, omilla aivoillaan ajatteleva nainen, jollaisia useimmat puumat ovat, on aivan käsittämättömän seksikäs.

Periaattessa nuorempi nainen voi kompensoida em. avujen puutetta pelkällä ulkonäöllä ja kikkailulla, mutta hämäys ei yleensä riitä kovin pitkälle. Nuori nainen, jolla on em. ominaisuuksia on tyypillisesti tasoissa puuman kanssa, mutta kokemus saattaa ratkaista pelin vanhemman naisen eduksi.

Eli Summa Summarum: Ihmisen ikä ei automaattisesti ole kääntäen verrannollinen seksuaalivetovoiman kanssa. Mummottelu ja kehdonryöstöttely on kaappipuritaanien pelkoa siitä, että jollain toisella saattais olla jonkun muun kanssa joskus jossain jotain kivaa. Fiksut panee paljon & paremmin, tyhjäpäät saa silloin tällöin säälistä vähän.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

buuma

19.7.2010 00:27

Ei ole meikäläistä ennen nuoremmat kiinnostanut, mutta nyt alkaa nyppämään kerta päivässä ja iik,et kai sä nyt lisää halua asenne ja kaavoihinsa kangistuneet yli nelikymppiset, ääh, kun kaikki aina sitä samaa ja yleensä huono seisokki, vatsa, ylipaino, alkoholi ongelma, lapset joka toinen viikonloppu, exä lykkäämässä pentuja hoitoon tms. rasittavuuksia,,,
Se joka edellä vinkui suhteen eikä seksin perään, kuka haluaa suhteen miehen kanssa jolla liuta kakaroita ja exät rutisemassa :D
En minä ainakaan. Joten jos löytyy nuori lapseton poju, joka elättää itsensä, miksi en voisi myös olla suhteessa :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

pumainfrench

19.7.2010 01:03

Erinomainen, ja lupaava ulosanti Sinulla 2cents. Nyt saat taman puuman pisteet kotiin. Saat myos yhteystietoni, jos haluat. ;)

Juuri nain. Eihan puuma-nuorempi mies-kuviossa tarvitse olla kummallista hyotyasettelua ja -aspektia. Parhaimmillaan kuvio on tasapainoinen ja -arvoinen seksuaalinen ihmissuhde.

Itse olen seksikas kolmeseiska, ja minua masentavat jatkot, jotka eivat jatku koko yota. Omanikaiseni miehet ovat uupuneita ja liian mukavuudenhaluisia vassykoita, vaikka toki poikkeuksiakin loytyy. Itselleni ideaali on seitseman "kohtaamista" yossa. Jos "kohtaamiset" jaavat yhteen, ja nukkuminen kiinnostaa enemman, ei kanssani tarvitse ehdottaa seuraavia deitteja. But they always keep coming back.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Toni

19.7.2010 05:17

hyvä artikkeli. pisteet siitä!

itsekin pidän itseäni vanhemmista naisista ja sen tietävät myös ystäväni. läppäähän asiasta heitätetään ja minulle naureskellaan, mutta kuitenkin hyvässä mielessä. kerran ystäväni oli hieman jopa kateellinen asiasta kun huomasi että poistun ravintolasta erittäin viehättävän naisen kanssa, hän siis oli 39-vuotias ja itse silloin 22-vuotias.

kyllä vanhempi viehättävä ja näyttävä puuma nainen on seksikäs. ja kuten muutkin ovat maininneet, että kokemus ja varmuus vetoavat, niin niin se tekee minuunkin. en itse ole määritellyt minkäänlaista ns. yläikärajaa naiselle seksin kannalta. omat vaatimukseni ovat lähinnä se että naisella on selkeä pilkesilmä kulmassa ja että hän miellyttää minun silmää.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

cougar_nainen

19.7.2010 15:07

Taidanpa minäkin kokeilla nuorempaa miestä.
En ole etsinyt nuorempaa miestä vaan nuoremmat miehet ovat yrittäneet iskeä minua.
Vielä en ole kokeillut, mutta harkinnassa on ollut...etenkin sen jälkeen kun olen tapaillut itseäni vanhempia miehiä jotka eivät jaksa mitään.
Kuten pumainfrench totesi jos "kohtaamiset" jäävät yhteen kertaan ja nukkuminen kiinnostaa enemmän, niin ei kiitos.
Olen kieltäytynyt nuorten miesten iskuyrityksistä, mutta seuraavan kerran taidan sanoa KYLLÄ!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

pum

19.7.2010 16:10

Tässä keskustelussa hieman häiritsee se, että se pyörii seksuaalisuuden ympärillä - ikään kuin puumanaisen ja nuoremman miehen välisessä suhteessa olisi pelkästään kyse seksistä. Ei, kyllä kyse voi olla - ja usein onkin - myös ns. normaalista seurustelusuhteesta niin kuin Original_Pumeli tuossa sanoi.

Jotkut epäkypsät pojut eivät ehkä vaan kehtaa myöntää, että viihtyvät joka mielessä paremmin vanhemman naisen kanssa. Ja jos ikäeroa on vähän (nainen ehkä 38 v ja mies 31 v) niin eihän koko eroa välttämättä edes huomaa, sillä puumanaiset ovat juuri niitä upeita naisia. Kuka tahansa älykäs mies tahtoo mieluummin sellaisen kuin jonkun tirskuvan pissiksen!

Puumanaiset: harkitkaa myös ulkomaalaisia nuoria miehiä, sillä heillä on luontainen kunnioitus ja ihailu vanhempia naisia kohtaan. Toivottavasti täällä Suomessa mennään samaan suuntaan!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

pumainfrench

19.7.2010 17:36

Haluaisin viela lisata, etteivat puumatkaan taysin kriteereitta kay nuorten miestensa kimppuun. Usein kuulee, etta ns. vanhemmat leidit lahtevat kenen hyvansa nuoren miehen mukaan, ikaankuin heilla ei olisi vaihtoehtoja, tai etta naita nuoria miehia eivat koskisi minkaanlaiset laatuvaatimukset.

Kuten niin usein elamassa, kukin saalistaa omassa sarjassaan, ja varmaan aidinpoikia ja paamaarattomia vassykoitakin paatyy ns. puumanaisten haaviin. Itse kelpuutan kuitenkin seuraani vain sellaisia nuoria miehia, joita voisin itse deitata oikeassa elamassa, jos olisin nuorempi. Usein olenkin ilokseni voinut todeta, etta nama puumista kiinnostuneet nuoret miehet ovat alykkaan uteliaita ja elamasta aidosti innostuneita yksiloita, usein alykkoja, joita yksinkertaisesti kiinnostaa kehittyminen taidokkaaksi rakastajaksi. Ja joista viela eraana paivana tulee erinomaisia aviomiehia omanikaisilleen naisille. Toivottavasti nama naiset silloin ansaitsevat kyseiset elamannautiskelijat.

"If it's born in the seventies, I ain't touching it." Happy hunting!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

pum

19.7.2010 19:46

Hei pumainfrench! Olen myös puumanainen ja valitsen aina itse seurani - eikö se juuri olekin puumamaisen itsevarmaa? - harjaantuneella pelisilmällä! Mutta saanko kysyä miksi et itse halua nuorta älykästä miestä vaikka jopa aviomieheksi, miksi "kasvatat" heitä omanikäisilleen naisille? Vai onko kyse siitä tavallisesta, et ole ollut tarpeeksi kiinnostunu kenestäkään - sori utelu, mutta kommenttisi pitää yllä sitä myyttiä, että näistä ei ole "tosisuhteisiin" asti. Kuitenkin ystäväpiirissäni on monta onnellista may-december-avioliittoa!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

pumainfrench

19.7.2010 20:28

Hei, pum, soulsister! Kysymyksesi on kiinnostava, ja olenkin sita joskus mietiskellyt. En tosin kovin vakavissani. ;)

Totuus on kuitenkin hyvin yksinkertainen. Naista sinansa niin hurmaavista nuorista miehista puuttuu se X-factor, se jokin, jota saa vain ian ja kokemuksen karttuessa. Vanhemmissa miehissa on kuitenkin useammin sellaista sosiaalisissa tilanteissa ilmitulevaa finessea, jota en ole nuorissa poikasissa tavannut. Normaalista varakkuudesta ja vakiintuneista urakuvioista puhumattakaan.

Koiranpentumainen innokkuus on valloittavaa, kun sita saa annostella kulloinkin haluamansa maaran. Taidan olla haluton seuraamaan lahelta nuoren miehen (hyvin toivottavaa) sinkoilua niin ura- kuin ihmissuhdemaailmassakin.

Vaikken koe olevanikaan vanha, vaan seksikas ja haluttava nainen parhaassa iassa, arvostan vakaita pysyvia rakenteita, vaivatonta (jos sellaista on) parisuhdetta, jossa kokee voivansa ennakoida tulevaa. Nuoren kundin sparraajaksi minulla ei ole kiinnostusta. Upeaa kuitenkin kuulla, etta kuvio voi toimia. Itseasiassa tunnen tallaisia pareja minakin. Naissa parisuhteissa on tullut esille myos sellainen seikka, etta vaimo on usein se vahvempi osapuoli, ja kun itse olen mieluummin se heikompi astia ;), vaikka vain roolin tasolla. Kauempaa on mukavaa seurailla tahdenkin lentoa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

pum

19.7.2010 21:27

Kiitos vastauksesta, joka oli hyvin mielenkiintoinen! Koska useat elleivät kaikki (vanhemmalta) mieheltä toivomasi piirteet ja asiat ovat tismalleen samoja, joita nuoret miehet arvostavat puumissa... Monien mielestähän nuorista naisista puuttuu juuri se tekijä-X ja he ovat rasittavan ennakoimattomia liikkeissään.

Mutta onneksi löytyy näitä pareja, jotka haluavat ikäerosta huolimatta samoja asioita ja sopivat toisilleen niin hyvin, ettei siinä tarvitse ikää kysellä.

Hassua, mutta juuri tätä kirjoittaessani kuulin televisiosta mainoksen elokuussa alkavasta Puumanainen-sarjasta! Eikun sitä kaikki seuraamaan ja Cityyn loppukesästä kommentoimaan...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

goodcatch80

20.7.2010 03:07

Itse etsin puumia lähinnä hyvän seksin vuoksi, toki jotkut nuoremmatkin osaa, mutta puumaan en ole koskaan pettynyt ;) Onhan niitä yli viisikymppisiäkin naisia jotka on tosi upeita ja paremman näköisiä kuin valtaosa 20v mimmeistä Itse olen 29v hoikka ja komee poitsu, jota yleensä luullaan huomattavasti nuoremmaksi joten olen onneksi vielä pitkään puumanaisten suosiossa =)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

veracocha

20.7.2010 15:23

Nyt 24-vuotiaana miehenä ja jokin aikaa sitten suhteesta eronneena olen alkanut enemmänkin fantasioimaan tällaisesta asetelmasta. Minua on aina erityisesti kiinnostanut aidosti naiselliset itsestään huolta pitävät naiset, joista huokuu terve itsevarmuus ja joilla on "kyky kantaa itsensä". Haluan naisen (nuoren tai vanhemman) tietävän mitä haluaa ja olevan valmis ottamaan sen. Harmikseni parikymppisistä suurin osa on vielä auttamatta pihalla siitä, keitä ovat ja mitä haluavat.

Olisi mahtavaa löytää joku avoin nainen ja tutustua häneen. Voitaisiin toteuttaa yhteisiä fantasioita nuoruuden innolla ja mieli virkeänä, vaikkapa luontopuuhastelut taikka esim. risteilyseurana toimiminen olisi bueno. Elättäjää/auttajaa en kaipaa, oma elämäni on täysin kunnossa, mutta jotain vakituisempaa ei-niin-vakavaa kumppania! Uskoisin, etteivät "puumat" takerru rakkaussuhteeseen, vaikka suhde olisi silti kunnioittava, rehellinen ja lämminhenkisen välittävä. Myös puheyhteyden uskon olevan avoimempi, kuin tykkää/ei-tykkää leikeissä, joita nuoret naiset rakastavat harrastaa.

Jos kiinnostaa vaihtaa kuulumisia koulutetun, urheilullisen, kunnollisen ja helposti koko yön kesto-ominaisuudet omaavan nuoren miehen kanssa niin ota yhteyttä! ;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Lelutiikeri

20.7.2010 22:04

Olen 18v poika, mies, miten kukin sen tulkitsee. Olen käynyt vuoden verran jo töissä, joten elämäntapani ja kokemukseni ovat "huomattavasti pidemmällä" kuin vielä koulua käyvien ikätoverieni.

Tätä touhua olen harrastanut jo 17v:stä asti, ja kaikki kokemukset puumien kanssa ovat olleet upeita. Nimenomaan se itsevarmuus ja älykkyys, kokemus, niitä minä naisessa rakastan.
Samanlaista läheisyyttä ei oman ikäisiltäni naisilta voi saada, ei ainakaan omalla kohdallani. Usein minua luullaan 22-24 vuotiaaksi, käyttäytymiseni ja luonteeni ansiosta.

Olisi upeaa tutustua syvällisemmin n. 35v naiseen, tavata usein, mutta monella heistä on kumminkin lapset tiellä, osa on aamulla tuntenut syyllisyyttä nuoren kanssa olemisesta..

Toivon kaikille Puumille, ja heidän metsästäjilleen onnea ja avoimmuutta :) !

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

21.7.2010 14:58

Lelutiikeri
eilen 22:04

"Nimenomaan se itsevarmuus ja älykkyys, kokemus, niitä minä naisessa rakastan.
Samanlaista läheisyyttä ei oman ikäisiltäni naisilta voi saada, ei ainakaan omalla kohdallani."

ELI suomeksi:

"olen niin pentu, että en osaa seurustella, vaan haluan _pelkkää seksiä_ sieltä, mistä sitä helpoiten saa SITOUTUMATTA"

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mikko

21.7.2010 18:28

Lifemocker
tänään 14:58

Kuten kuvastas näen, olet ruma ja varmasti minulle katkera kun ei itselläsi ole ollut yhtä upeita kokemuksia :)

Olet oikeassa siinä että en halua sitoutua. Se ei sovi minulle, kantapään kautta on huomattu.

Älä kuitenkaan pura minuun katkeraa vihaas, vaan tee asialle jotain, ei ne naiset marisevia miehiä haluva :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Puumis

21.7.2010 19:53

kyllä lifemocker vaikuttaa ainakin näin puumanaisen näkökulmasta paljon fiksummalta.... tai ainkain lelutiikeriä aikuisemmalta - ja kukapa 18 vee haluaisi sitoutua? mutta ei anneta hyvän keskustelun mennä henkilökohtaisuuksiin vaan palataan aiheeseen!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

jenna38

21.7.2010 23:20

Hmm, nuoret pojut kovasti piirittää :D Ei vaan kiinnosta äidin rooliin joutua, tyyliin, passaa ja maksa kaikki. Muutama söötti viestittelee, katsotaan ;D sanoi lääkäri...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

jenna38

21.7.2010 23:24

Lifemocker ja muut ihme angstailijat, mitä se kenenkään maksaa kaivaa kuka nussii ketäkin ja mistä syystä, eiköhän se ole jokaisen ihan oma asia, kunhan ei sekaannu alaikäisiin, sukulaisiin ja kansantanssiin ;D Ihme moralisteja jessus.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

helena47

22.7.2010 09:38

Olen pari kertaa sätissä juttuttanu lähes 40v miehiä jotka ovat parikymppisestä asti harrastaneet vai puumia. He ovat perheettömiä ja metsästävät yhä - pysyvyyttä elämään ei tahdo löytyä. Tämä vaan tiedoksi teille nuoret puuman metsästäjät - harmittomalla harrastuksella voi olla vaikutus siihen miten pystyt elämässäsi parisuhteita luomaan.
Mun mielestä puumailu on samaa kun huorissa käynti - ja sitä saavat vaapaasti harrasta kaikki jotka siitä nauttivat ja omatunto sen sallii. Harmittomalta tuntuvan touhun seuraukset voivat tosin olla arvaamattomia, mut sitähän elämä on.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

22.7.2010 11:14

Lelutiikeri
eilen 18:28

"katkeraa selittelyä"

krhm, minulla on vakituinen tyttöystävä, joka antaa niitä hyviä kokemuksia sen verran, ettei tarvitse vongata mitään säälittäviä irtohoitoja kaupungilla =) kuitenkin kun olen suhdeihminen, niin kyllä, tottakai tuomitsen juoksemiset! säätämiset kun eivät kauheasti kerro siitä aikuisuudesta. säätämiset ovat teineilyä jossa ei oteta käyttäytymisestään vastuuta!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mikko

22.7.2010 15:43

Se on hyvä että on vakituinen tyttöystävä. Parempihan se olisi, mutta eipä tule tavattua oman ikäisiä naisia, ne ovat vielä lukioissaan, minä töissä joka ikinen arkipäivä.

Ja mitä vonkaamiseen tulee, kaikki kumppanini ovat hakeutuneet minun luo, että vongata ei ole tarvinnut. Ymmärrän myös, että moni pitää metsästystä pahana ja holtittomana, mutta minusta pääasia on se, että molemmat nauttivat ja saavat haluamansa.

jenna38 -- "eiköhän se ole jokaisen ihan oma asia, kunhan ei sekaannu alaikäisiin, sukulaisiin ja kansantanssiin ;D" tällä mennään!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

JOJOjokkk

23.7.2010 13:30

Monesta puumasta tulee metamorfoosin päätyttyä mursu taikka valas.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MrsdM

23.7.2010 20:13

Mä olen varmaankin sitten reliikkipuuma :)?
Olen 50+ nainen ja viettänyt viimeiset kymmenisen vuotta pitkähköissä (1-3 vuotta) suhteissa itseäni 10-20 vuotta nuorempien miesten kanssa. Joku eronnut, joku uraohjus, joku muuten vaan sellainen ettei 24/7-suhde tunnu oikealta. Monet kokivat pariutumispaineita oman ikäisten kumppanien kanssa, mutta eivät olleet itse valmiita siihen. Kaikkien kanssa olen jäänyt ystäväksi ja suhde on ollut syvästi tyydyttävä muutenkin kuin seksuaalisella tasolla.

Ikäiseni miehet eivät kiinnosta minua, sillä huolimatta siitä mitä he sanovat, he kuitenkin haluavat parisuhdetta. Vai pitäisikö sanoa että he haluavat että 'huolto pelaa' :)?

Poimin mielelläni rusinat pullasta tässä elämäni vaiheessa, kymmenen vuoden päästä voi olla toisin... Saan olla oma itseni, täysin eri tavoin kuin aikaisemmin parisuhteessa eläessäni, jolloin piti elää niinkuin minun ikäiseltäni naiselta odotettiin :) Uskallan antautua elämälle pelkäämättä sitä, etten saakaan itse mitään vastalahjaksi, kuten nuorempana tein. Olen sisäistänyt tämän: You only get what you give :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ei_pida_paikkansa

24.7.2010 12:31

En pitänyt lausesta "Vanhempien naisten kanssa suhde on puhtaammin seksuaalinen". Itse olen viidenkympin korvilla ja kyllä sitä nainen hakee muutakin kuin vain seksuaalista kanssakäymistä!!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

_Jarppi

24.7.2010 15:06

Etsi mies sitten oman ikäisiään tai vanhempia, täytyy tällaisella miehellä olla kaikki ominaisuudet viimeisen päälle kunnossa. On oltava komea, itsevarma, sosiaalinen, hauska, puhelias, sanoinko jo äärimmäisen itsevarma? En ihmettele, jos jotkut asiansa osaavat nuoret miehet etsivät vanhempaa seuraa. Voisi kuvitella, että vanhemmat naiset osaavat ja USKALTAVAT tehdä sängyssä juttuja, joista nuoret naiset eivät uskalla edes haaveilla.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mika

25.7.2010 17:26

Kyl vanhemmat naiset kiehtoo :) Ei valittamista !

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Rasputin69

25.7.2010 17:27

Joistain kommenteista päätellen jotkut ei ymmärrä että kaikki eivät koskaan halua muodosta parisuhdetta eivätkä varsinkaan mennä avioliitto- nimiseen hauta-arkkuun vaan etsivät ainoastaan seksiseuraa.

Ehkä se on sitten naisten taholta perisuomalaista junttikateutta paremmin säilyneitä ikätovereita kohtaan. Säälittävää sellainenkin on.

Helpoiten seksiseuraa saa tosin ilotytöiltä. Sama se on maksaako suoraan seksistä vai tarjoaako drinkkejä tai yön hotellihuoneessa. Tarkoitushan on sama eli päästä mahdollimman helpolla sänkyyn.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Paivi1

25.7.2010 23:10

"Sama se on maksaako suoraan seksistä vai tarjoaako drinkkejä tai yön hotellihuoneessa."
Jos "maksu" tapahtuu tarjoamalla drinkkejä tai yön hotellihuoneessa niin kyse ei ole ilotytöstä eikä seksi tapahdu naisen puolelta siksi, että tarjoat drinkkejä tai yösijan vaan siksi, että hän haluaa seksiä kanssasi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

mutsisoli

26.7.2010 15:34

MrsdM
"Poimin mielelläni rusinat pullasta tässä elämäni vaiheessa, kymmenen vuoden päästä voi olla toisin... Saan olla oma itseni, täysin eri tavoin kuin aikaisemmin parisuhteessa eläessäni, jolloin piti elää niinkuin minun ikäiseltäni naiselta odotettiin :) Uskallan antautua elämälle pelkäämättä sitä, etten saakaan itse mitään vastalahjaksi, kuten nuorempana tein. Olen sisäistänyt tämän: You only get what you give :)"

Mahtavaa! Tässä on ohje minun makuuni. Näillä, kun mennään, niin hyvä tulee. Olen itse 35 ja alan jo hahmottaa mitä haluan, mutta silti pitää vähän vielä varpistella.

2cents
Sanasi ovat mannaa kenenkä tahansa ruuhkavuosia elävän naisen korville. En ihmettele tätä puumailua lainkaan. On tässä itselläkin aika hikiset paikat aina toisinaan, kun välillä tuntuu olevan 3 lasta kahden sijasta hoidettavana talon, uran ja kaiken muun ohella. Kyllä kelpaisit minullekin ;) Jatkakaa ihmeessä mielenkiintoista keskustelua.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Morgan-

26.7.2010 16:12

Upeeta luettavaa teiltä Puuma-naset ;) Pitäs avata tai kehittää joku sivusto mis olis vaan nuoriamiehiä ja puuma-naisia, se ois suosittu varmasti :)
T:Komistus Pohjanmaalta

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MambaSun

26.7.2010 18:28

Kun olin nuori niin vanhat akat kiinnosti kun aina sai. Nyt ei kyllä kiinnostaisi mennä niihin säälittäviin luukkuihin mistään syystä.
Välillä tulee painajaisia hereilläkin kun kuulee jotain niiden soittama musiikkia tai kuulee koko kaupunginosan nimen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

puumis

26.7.2010 18:58

omat nettisivut ovat loistava idea! mallia voi käydä katsomassa esim. täältä: http://cougarlife.com

nyt vain suomeen samanlaiset - sivuilla kun on nyt vain muutama kotimainen puuma ja pentu. alkaisivat suomalaisjuntitkin tajuta pikkuhiljaa mistä on kysymys ja mollaamasta aikuisia naisia tai lähettämästä edellisen kaltaisia oksettavia kommentteja.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tikrugoeshunting

26.7.2010 19:01

Artikkelissa kerrottiin että puuma oli bongattu netistä. Haluaisinkin tietää miltä foorumeilta niitä parhaiten pystyy poimimaan? Ja mitkä ovat pääkaupungin parhaimmat saalistusalueet?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MrsdM

26.7.2010 21:48

"Sama se on maksaako suoraan seksistä vai tarjoaako drinkkejä tai yön hotellihuoneessa". (Rasputin69)
Noh, meitä on varmaan monenlaisia.
Tarjoan valitsemalleni kumppanille mielelläni juotavaa tai vaikkapa aamukahvia ja minulla on asunto.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

buuma

27.7.2010 01:19

Hehe, mitähän vakituisessa suhteessa olevat yleensä haluavat kommentoida kuka ja mitäkö ja kenen kanssa tekee, mikäli ei ole salaa kateellinen, kun katsoo sitä lähiövalasta joka makaa siinä vierellä. :D
Kun joskus ihmiset oppisivat ensin siivoamaan omat nurkkansa ja sitte vasta toisten nurkat:D :D Iällä ei ole mitään merkitystä, jos kaksi ihmistä viihtyy keskenään.
Se on jännä juttu, mites paljon vanhempi se sauli on vaimoonsa?
- Ei kiinnosta ketään? Miksi ? No siksi kun mies voi ottaa vaikka 30 vuotta nuoremman ja ketään ei kiinnosta.
Mutta kun nainen tekee niin, johan alkaa messu. :D

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

jenna38

27.7.2010 01:32

Jokainen etsii tavallaan seuraa, ei sitä kenenkään tarvitse määritellä, ei ole poisuljettu ettenkö voisi nuoremman kanssa seurustella :) Se ei ole iästä kiinni, tapasin erittäin ihanan lähemmäs seitsemänkymppisen miehen, upea kroppa, viisas, huolehti itsestään, ikävä kyllä varattu.
Myös nuorempia mahtavia miehiä tavannut, yhteistä kaikilla ihanilla miehillä on se, että ovat yleensä jo poimittu parempaan talteen:D

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Yksimiesvaan

27.7.2010 01:50

Pääsin aikoinaan parikymppisenä poikana panemaan 46-vuotiasta ja sen jälkeen on vanhemmat naiset sieltä 40+ ikäluokasta kiinnostaneet pysyvästi ikäisiäni enemmän, oli nimittäin niin mainiota kyytiä se. Sittemminkin siinä on se plussa että lähtevät helpommin mukaan ja haluavat ainoastaan seksiä, eivätkä soittele kännissäkään perään jos ei ole sovittu että voi soittaa koska vaan.

Jos on nuoremman kanssa ja ei meinaa ns. ottaa eteen, niin ajattelen vanhempia naisia ja aikaani heidän kanssaan, saman tien on sitten toiminut. Tämä noin vinkiksi muillekin puumanmetsästäjille jos sattuu eksymään nuorempaan seuraan ;)

Rajani voisi mennä äkkiseltään miettien siinä 55 tai 60 kohdalla, mutta yli 50 en ole vielä päässyt koittamaan, vaikka kieltämättä ajatus kiehtoo.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

jenna38

27.7.2010 11:45

Mamba Sun :D Eiköhän se säälittävyys ole siinä päässä kuka panee ketäkin, eikä siinä että menet naisiin ja luukkuihin jotka ei kenellekään muulle kuin sinulle kelpaa :D
Iästä ei ole kiinni pitääkö itsestään huolta, olen nähnyt erittäin vastenmielisiä naisia ja miehiä parikymppisissäkin, joten rima on jokaisen itsensä asetettava.; )

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

wsup

27.7.2010 12:19

Itse vasta eronneena eikä suhdetta etsivänä haluaisi kuitenkin joskus olla miehen kanssa muutenkin kuin kahvilla, niin tässähän loistava idea alkaa puumailemaan =). Yleensä oman ikäiset (35v) miehet katoavat kuin nato-ohjukset saadessaan tietää lapsista, vaikka en heille isää etsikkään...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Puuma_suhteessa

27.7.2010 14:49

Niin, olen 39v nainen ja seurustelen 27v miehen kanssa. Ehkäpä tämä ei sitten ole puumasuhde koska suhteemme ei todellakaan perustu seksiin, vaan ihan seurusteluun kaikkine karvoineen päivineen.

Jos taas on, niin tiedoksenne, että kyllä tällä ikäerolla ihan suhteitakin syntyy, eikä edes naisen täydy olla se aloitteellisempi puoli. Aikas puusilmäistä antaa kuvaa että toinen kelpaisi vain seksiin.

Tämän puumamelskeen tiimellyksessä olen kovasti pohtinut miten ikäero näkyy meillä enkä huomaa mitään selvää. Samanalainen suhde kuin kenenkä vaan kanssa. Tosin oma olo on paljon hyväksytympi, hellyyttä saa antaa enemmän (esim. haleja ja hierontaa) ja seksikin on vapaampaa ja intensitiivisempää. Tiedä sitten johtuuko se miehen nuoremmasta iästä, minun korkeamman iän mukanaan tuomista vapaantumisista, vaiko peräti siitä että sopivat on löytänyt toisensa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

gent-hki

30.7.2010 00:21

Tässäpä loistava kirjoitus. Nyt on sitten tämäkin touhu virallisesti "trendi", mukavaa, että maailma muuttuu avoimemmaksi paikaksi ja sitä myötä myöskin ihmiset iloisemmiksi. :) En itse näe puumissa mitään vikaa, päinvastoin, pidän itsekin vanhempien naisten seurasta vaikka olenkin itse vasta 19v nuori mies. Valitettavasti vain oman puumani hävitin kuukausi - muutama takaperin, ja sen jälkeen on elämäni ollutkin aikamoista hiljaiseloa. Olisi kyllä mukavaa löytää joku uusi, jonka kanssa viettää kesäiltoja suokissa punaviiniä naukkaillen. :) Allekirjoittaneeseen saa siis ottaa yhteyttä, jos siltä tuntuu... ;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tiikeri-mies

2.8.2010 13:41

Keski-ikäinen nainen, joka tykkää nuoremmista miehistä = Puuma. Grrrr.

Keski-ikäinen mies, joka tykkää nuoremmista naisista = Säälittävä keski-ikäinen äijänkuvatus, joka paikkaa omaa keski-iän kriisiä ja on alistanut jo vuosimiljoonia vastakkaista sukupuolta.

Tasa-arvo on hieno juttu.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Puumien_rauhoitusaika

2.8.2010 13:52

Hei buuma!

Ei noi kirjoittamasi jutut ole suinkaan vain miesten ongelmia:
"kun kaikki aina sitä samaa ja yleensä huono seisokki, vatsa, ylipaino, alkoholi ongelma, lapset joka toinen viikonloppu, exä lykkäämässä pentuja hoitoon tms. rasittavuuksia,,,
Se joka edellä vinkui suhteen eikä seksin perään, kuka haluaa suhteen miehen kanssa jolla liuta kakaroita ja exät rutisemassa :D"

Kyllä joillain naisilla on ihan samat ongelmat - ja yleensä vasta "puumaiässä"... Löysät ja kuivat paikat, roikkuva takapuoli, ylipaino, brenkku, lapset ties kenen kanssa ja pahimmassa tapauksessa väkivaltainen, mustasukkainen kusipääexä, jota nuori mies saa tosissaan varoa jos ei halua moraa keuhkoon tai ainakin pysyvää riesaa. Eli ei noita ongelmia pidä sukupuolittaa yksioikoisesti, ettei mentäisi ihan metsään. Elämä vaan vaatii veronsa ja joiltain enemmän kuin toisilta...

Nuorempana (20-30 v.) tykkäsin vanhemmista naisista (+7-10v.), kun ne olivat niin paljon ikäisiäni kypsempiä ja seksi oli parempaa ja paineetonta. Nykyisin kyllä parikymppisten mimmien raikkaus vetää enemmän puoleensa, mutta enimmäkseen vain ajatustasolla, kun "kotipuuma" on vielä jotensakin kuosissaan ;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Puumakoko

4.8.2010 12:04

Kun itsellä on ikää se 36 niin hassulta tuntuu lukeutua samaan porukkaan kuin naiset 50 +. Ilmeisesti on todella niin, että olen jo tipahtanut siihen luokkaan, jonka seksuaalisuus on uutinen. Aika kamalaa, että naisen sallittu seksikkyys on yksi ainoa reilu vuosikymmen elämästä.

Toisaalta jos ottaisin 50 + tai 60 + miehen, olisin se nuori ja nätti simpsakka seksikone.

Limainen mies on limainen mies, ikästä huolimatta. Vonkaava epätoivoinen finninaama yhtä säälittävä kuin vonkaava hikinen keskikehonrakentaja. Ja piukkapeppupoikaa puristeleva nainen öklöttävä ämmä niinikään ikään katsomatta.

Tällainen uutisointi on kaksijakoista. Pari lasta yli vuosikymmenen nuoremman miehen kanssa tehnyt ystävättäreni ei ole puumaa nähnyt kuin eläintarhassa mutta kokenut kaikki ennakkoluulot. Onko hyvä, että tuodaan esille, että muitakin on, vai leimaako tämä? Olisitte nyt vastapainoksi haastatelleet jonkin rakastavan ikäeroparinkin.

Olkaa ilsoisia elämänvoimastanne ja seksuaalisuudestanne ihana naiset, ikäiseni ja vanhemmat. Se ei ole keneltäkään pois, jos kroppanne tuottaa iloa myös jollekin mukavalle miehelle, ikään katsomatta. Mutta ei anneta puumaleiman rajoittaa.

Luulisi se olevan miestenkine tu, että entistä suurempi osa naisista riemastuu seksuaalisuudestaan ja pitää itsestään huolta. Vaikka eihän se tietenkään lohduta että kaveri saap jos ite jääp iliman...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

hushnow

6.8.2010 00:26

Ei kai kukaan täällä oikeasti kuvittele, että 20-kymppinen poikanen (tai tyttönen) omaisi yhtä paljon elämänkokemusta, ja näkemystä kuin vanhemmat lajitoverinsa. Kaikkea kun ei opi vain elokuvista katsomalla/kirjoista lukemalla. Vanhemmat kissat tuskin, vaikka toista väittäisivät, hakevat nuorista muuta kuin hetken tyydytystä.

Valitettava tosiasia taitaa kuitenkin keskimäärin olle se, että itsevarma, itsenäinen, fyysikastaan huolta pitävä ja elämää nähnyt mies on seksuaalisuudessa kallellaan usein itseään nuorempien kumppaneiden puoleen, varsinkin jos entinen samanikäinen kumppani on ollut pisaraakaan nalkuttavaa, ja parhaat vuotensa jo nähnyttä sorttia. Ja jos biologinenkin on tehtävä on tullut jo suoritettua, ei motivaatiota uuteen "perhehelvettiin" välttämättä ole lainkaan.

Puumailu onkin siis nähtävänä osana naisten laajempaa vapautumista (tätä "emansipaatiota"): eli jos kerran miehet vilkuilevat nuorempia, niin miksei sitten vanhempi nainenkin saisi. Moraalisääntöjen löyhentyessä ei sille mitään esteitä tunnu olevankaan. Ja saahan siitä hyvän jutun aiheen lehtien sivuille.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Nuori_viriili_kolli

29.9.2011 17:07

Vanhemmat naiset viehettävät vaan niin paljon enemmän...
olen todella viriili,kestokas ja halukas...ottakaa puumanaiset yheyttä olen 21vuotias kolli Grrrr

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Poju21v

29.9.2011 17:17

vanhemmat naiset tietää mitä ne haluu,ne tietää elämästä enemmään,se kiihottaa minua,nuoret naiset haluaa vain normaalia seksiä yleensä,vanhemmat naiset tietävät mitä ne haluaa.
arvostan vanhempia naisia,ja haluan kokea tälläistä..toivottavasti joku puuma nainen kiinnostuisi vielä minusta

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

hannele12345

6.6.2012 12:13

Siis missähän paikoissa oikeesti ne nuoremmat piirittää vanhempia naisia? Kuljen kait tyystin väärissä paikoissa väärään aikaan tai sitten en vaan kiinnosta nuorempia miehiä? Mutta käymissäni menopaikoissa en ole huomannut muutakaan "puumatoimintaa",vaikka eri-ikäisiä ihmisiä ollut paikalla.
Taitaa siis tämä puumahomma olla rehellisesti sanottuna erittäin ylimitoitettua,vailla katkeruuden sanaa.
Veikkaan että tapaukset juuri niitä yksittäisiä,mutta asiasta tehdään nyt sitten jotain muka yleistä ja tavoiteltavaa.

Mennään niin kuin ennenkin: lähestytään sitä joka sattuu kiinnostamaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Poju23v

28.6.2012 20:02

Olen jo monta vuotta halunnut päästä toteuttamaan seksifantasioitani vanhemman naisen kanssa mutta eipä ole "puumaa" löytynyt. Miten sitä voi päästä "puuman" saaliiksi? Oliskohan täällä sattumoisin nuoresta miehestä kiinnostunutta kypsempää naista niin voitais vaikka tutustua.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Poju23v

28.6.2012 20:44

Vieläkös hannele12345 vierailee täällä? Jos meillä on sattumoisin samat intressit niin voitais tutustua? Riippuu tietysti myös siitä mistäpäin olet?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

18v

25.9.2016 22:12

18 puumanmetsästäjä, Vantaa
tomikovanen4@gmail.com

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

AnsuH

7.1.2018 19:36

Olen67v puuma miehet haluavat minulta seksiä en ole vielä suostunut mutta katsotaan

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi