En ymmärrä julkisuushakuisuutta = olen siis tyhmä

  • haisuli kakkonen

Tänään tuli sätissä juttua siitä suurin pudottaja ohjelmasta. Ja esitin sitte mielipiteeni, etten oikee tajua et joku tollaseenki hakee. Menis ny esittelee läskejään alkkareissa telkkariin hikoilemaan ja syömään salaattia.

Samassa tulin maininneeks etten oikee tajua noita jotka laittaa tissikuviaan käyntikorttiinsa. Et mä en tajua mitä siinä voi olla niin ihanaa ja ylentävää, et kaiken maan sättiurpot kommentoi sitte et "on sit pantavan näköne plikka" tms ku nää naiset sen ihan varmana jo tiätää itekki.

Eli lyhyesti sanottuna multa puuttuu kokonaan toi itsensä paljastelugeeni, julkisesti sitte telkkarissa tai netissä, missä vaan.

No tästäpä sainki sitte yllättävän tuomion. Olen perseestä kotoisin oleva läski. Kateellinen telkkarissa olijoille, varsinainen reality show addikti. Ja ai niin, ikuinen opiskelija tai hyvässä lykyssä kirjastonhoitaja.

Heh. Tästä vois taas tehdä analyysiä siitä, miten ihmiset lukee omissa nurkissaan virtuaalinikkien löpinöitä sätissä ja siitä miten näitä löpinöitä tulkitaan.

Mutta asiaan. Varsinkin tää suurin pudottaja ohjelma pistää mietityttämään. Mut leimattiin jo tyhmäks, kun en tajunnu näitten ihmisten agendaa. Mutta. Mä en tajua missä nää ihmiset on ollu terveystiedon tunnilla. Jokainen sen tiätää et rasva lihottaa. Pitää liikkua enemmän ku syö. Mut ei, nää ihmiset vaan syö.

Ja siis mä olin se tyhmä? Eiks se o vähän vitun tyhmää syödä lihottavaa paskaa, vaikka housut ei enää mahdu kiinni, ei jaksa kävellä rappusia, juosta kilometriä, pippeli ei näy ku maha on tiellä, kauluspaidan napit pullottaa navan kohdalta, hiki virtaa istuessakin. Mut ei. Nää tampiot vaan menee autokaistalle heselle, ettei tarvi kävellä, ajaa invapaikalle kaupan pihalla, ettei tarvi kävellä jne.

Mitä ihmeen arvostettavaa näiden läskien elämässä on?
Et ne on sit vitun fiksuja ja cooleja kun hakee kaiken kansan arvosteltavaks hikoilemaa ku sika telkkariohjelmaan. Vai onko läskeys jo niinku alkoholismi, et ne raukat ei niinku voi sille mitään ja voivoi.
Voisko joku ystävällisesti valasta.

Se rahapalkintokaan ei pysty tyydyttää mun tiedonhimoa siitä, miks tälläseen ohjelmaan halutaan. Ei kukaan voi olla niin 25 000 - verot tarpeessa, jos jättää työnsä ja syö ku sika kuukausia enne ohjelmaa. Vai?

Ja siis läskit saa omassa rauhassaan olla läskejä. Siinä ei ole mitään vikaa. Mut jos tahtoo laihtua, olla terve jne niin mikä laittaa menemään tälläseen ohjelmaan todistamaan omaa tyhmyyttään, ettei osaa syödä eikä liikkua oikein. Tätä mä en vaan tajua.

Tulikohan jo paasattua tarpeeks. Luultavasti.
Ja nyt sit kaikki läskifanit: kommentoikaa kiitos ja auttakaa mua ymmärtämään.

2 kommenttia

zerbrochen

30.5.2007 22:42

Ihanaa, toinenkin palikka! Niinhän se on, että nykyään jokainen tahtoo olla julkkis, keinolla millä hyvänsä. Ja jos siitä saa rahaa, niin sen parempi. Mutta olisikohan se sittenkin helpompaa jättää auto silloin tällöin kotiin ja käydä pienellä kävelyllä, vaikkei saisikaan naamaansa telkkariin...? Tietenkin voi olla, että se on nimenomaan se julkisuus ja raha joka lopulta motivoi laihduttamiseen - mutta jatkuvatko nämä terveelliset elämäntavat ohjelman jälkeen? Eli enpä minäkään tätä täysin tajua, valitan...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:25

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus