Laiska Paska

  • haisuli kakkonen

Monet kerrat olen miettiny sitä, et jos oikeen tahtoisin, saisin varmaa paljon enemmän elämässä aikaan. No joo, vakkarisättiläiset tiätää, et sättään melkomoisesti työaikana. Välillä se vituttaa iha kympillä et on pakko roikkua sätissä. Mut toisaalta, puhelimeen vastaaminen ja laskujen lajittelu ei vaan ole älyllisesti niin haastavaa etteikö niitä tehdessä vois sitte samalla sätätä. Kun kuitenkin kaikki pakollinen tulee hoidettua, eikä noita mappihyllyjä ny ihan joka päivä jaksa pölystä pyyhkiä. Muttakun länsimaisen työmoraalin mukaisesti mun pitäs olla helvetin innovatiivinen ja tehokas työntekijä. Uusia ideoita, parannuksia vanhaan ja tehokkaita ratkasuja.. Olen laiska paska.

Entäs mun koti. Aina sekasin, aina pölynen eikä tiskit koskaan koneessa (huomaa tiskikone!). Lakanat vaihtuu helvetin harvoin. Mitä mä siällä sitte oikeen teen? Puol viis raahaudun töistä kotio, ehkä kaupan kautta ja syön pari riisipiirakkaa. Sitten sohvalle kattoo kaunarit ja emmentaali. Sitte iskeeki jo vitutus. Telkkarista tulee hyväs lykys just se saatanan ällö italiaanojenkki ruokaohjelmineen joka heiluu ja hymyilee nii teennäisesti et mul iskee silkasta vitutuksesta päänsärky. Silti mä toljotan sitä. Pitäs siivota, TAI pikemminki VOIS siivota, hakee materiaalia väikkäriin (AI NIIN en jaksanutkaan raahautua yliopistolle ilmoittautumaan jatkoon, ylläri ylläri!) joten ei tarvi sitte sitäkään.

Vois mennä lenkille, mutku olin jo edellispäivänä ja huomiseksi olen taas sopinu lenkkitreffit ni ei kait sitä ny jokapäivä voi?
Ostasko salikortin, pläääh kallista ja tylsää. Meniskö shoppailee, äh lihoin just pari kiloa, ei se ny kannata sit ku ne on poissa. Tekiskö ruokaa, äh se lihottaa. Olen laiska paska.

Entäs sitte kaverit ja sukulaiset. No ne o äkkiä käyty läpi. Kaverit mahtuu laskettaessa yhden käden sormiin. Samoin sukulaiset. Veljet on samassa työpaikassa joten niiden luo ei jaksa muuten raahautua, siinä meni 4 sukulaista joita ei jaksa mennä moikkaa. Äiti nyt o äiti, jokin siinä alkaa aina rasittaa. Istun siis kotisohvalla mieluummi. Kaverit harrastaa, yks on laivalla töissä ja yhdellä muksut. Ei jaksa niillekkään soitaa. Olen siis saamaton laiska paska. Mitä tekis? Meniskö sänkyyn ja sitte huomenna alottas IHAN UUDEN JA AKTIIVISEN elämän. Jep right.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus