Onko koolla sittenkään väliä?

  • haisuli kakkonen

No niin.

Kuten sanottua mun bestis alko tossa parisen kuukautta sitte sinkuks. Ja mähän elän täysillä omaa sinkkuuttani sen kautta, aivan niinku vanhemmat voi elää omia jäkis/jalkapallounelmiaan lapsensa kautta raahaamalla niitä väkisin harkkoihin ja antamalla vitun hyviä neuvoja ja kyselemällä tyhmiä.

No siis samalla tavalla mä varmaan yllytän kaveriani surman suuhun, kun se on vaan niin hauskaa sitte jälkikäteen niitä ihmetellä. Ja mehän jaksetaan uhrata aikaamme pohtimalla näitä elintärkeitä kysymyskiä. Tai siis ainakin niihin kysymyksiin liittyy elin...

Noh tässä eräänä viikonloppuna mun kamu siis pääsi sen i-luokitukse saaneen herrasmiehen punkkaa jo toistamiseen, ja nyt ei ollut edes superkänni esteenä seksille. Juu.

Muita esteitä tosin sitte ilmaantu ja roppakaupalla. Jeppellähän siis on iso, mutta ilmeisesti se on lintsannut kaikki bilsan tunnit, koska sillä ei mitä ilmeisimmikään ole mitään tietoa mitä sillä isolla pitäis tehdä.

Tissien leipomisen miehet ilmeisesti oppivat jo taaperona, sillä se onnistuu mitä surkeimmaltakin urpolta, vaikka tuskin he pysähtyvät miettimään hetkeksikään, miltä se runttaaminen naisesta tuntuu.

Mutta muuten. Mitä löytyy tissien yläpuolelta, siitä tällä komistuksella ei siis ollut hajuakaan. Kieli ja huulet on tehty suutelemiseen, ei kuolan valuttamiseen juuri ku sähelletään esileikkiä.

Ja se mitä löyty tissien alta oli herralle kuulemmä täysin musta aukko, tai pikemminkin karvainen bermudan kolmio. Eli ei mitään tietoa, miten näillä seksin kannalta tärkeiden alueiden kanssa tulisi toimia.

Noh ei saanu kamu seksiä, kun kaikki kiinnostus häipy herran kädettömyyteen. Ja siis kuitenkin kyseessä ihan aikuinen herra, ei mikään keskenkasvunen kolli.

No juu, pointti siis tässä hommassahan on se, että kaikki ne kimpaantuneet tyypit, jotka mulle sätissä tulee loukkaantuneina huutamaan " pitäs tollasen huoran saada joskus kunnon munaa", niin voi nyt vähän lohduttautua tämän tekstin tarkoituksella, joka siis kuuluu:
koolla on väliä, muttei sekään välttämättä aina auta.

Elikkäs paljon parempaa jälkeä voi saada sillä, että on käynyt bilsan tunnilla, ehkä omannut jonkun söpistyttiksen lukioaikoihin, jonka kanssa on kaikki nolot äänet ja asennot testattu niin monta kertaa, että tajuaa vähän siitä mitä kaikkea seksiin kuuluu ja mistä toinen saattaisi jopa nauttia.

Eli ny kaiki p-i -luokan pojat (joilla on siis etulyöntiasema kokonsa puolesta tyydyttää nainen), seksikirja käteen tai kvg.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:00

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus