Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2009.

EasyRelationships: Se oikea  3

31 vuotta siihen meni. Onks se pitkä vai lyhyt aika, en tiedä. Mutta tällä kertaa matkanteko ei ole pääasia, vaan perille pääseminen.

Olen löytänyt naisen, jonka kanssa olen valmis muuttamaan yhteen, menemään kihloihin, menemään naimisiin, saamaan lapsia, elämään loppuelämäni.
Ei välttämättä tuossa järjestyksessä, eikä välttämättä kaikkia noita, mutta ymmärtänette idean.

Ja mikä parasta, tunne on molemminpuolinen.

Miten tällaisen ihmisen löytää? Kovalla työllä, itsensä kehittämisellä, baareissajuoksemisella, taidenäyttelyjen koluamisella, nettitreffailulla, työpaikalta, harrastuksista? Oikeastaan ei millää edellisistä. Okei tapasimme baarissa, mutta asia ei ole ihan niin yksinkertainen. Lähinnä olen ollut onnekas. Tapasimme juuri oikeaan aikaan.

No mikä tekee toisesta nyt niin ihmeellisen ja erikoislaatuisen? Kauniit kasvot, iloisuus, kiinteä vartalo, hauskuus, älykkyys, seksikkyys, räväkkyys, musikaalisuus? Niin banaalia kuin vastaukseni onkin, sanon silti että kokonaisuus. Tosin jos joku yksittäinen ominaisuus on pakko nostaa kaiken yläpuolelle, se on iloisuus. Olen joka ikisessä aiemmassa ihmissuhteessani törmännyt toisen negatiivisuuteen ja synkkämielisyyteen, enkä tiedä mitään pahempaa suhteenmyrkyttäjää.

Jos olen aina ollut onnellinen, niin nyt olen super-onnellinen.
Onneansa ei voi viitsi ystäville tai kavereille koko ajan toitottaa, joten teen sen kertaheitolla täällä, JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Aurinkoa ja onnea kaikille :D

-Easy-