EasyCommunication vol. KRPL

  • EasyLiving77

Esipuhe:

Tässä kirjoituksessa kaikki vastuu on lukijalla.

Kirjoittajalla ei ole mitään logiikkaa, motoriikkaa, retoriikkaa, dialektiikkaa, aritmetiikkaa, pedakomiikkaa, ei mitään. Draaman tai tragikomedian tajua ehkä hiukan. Sekin tahatonta.

**

Ei jumalauta. Jos en tietäisi paremmin, voisin vannoa, etten ryyppää enää ikinä. On olemassa krapuloja ja Krapuloja. Tämänpäiväiseen olotilaan ei fonttikoot riitä. Hmm. krapula, mitähän muita sanoja siitä saisi? parkula, Ark Pula, R.L. Kaapu, KRP Aula... ei mitään järjellistä. Loogista sinänsä, ei eilisen juomisen määrässäkään ollut mitään järkeä. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Kanuuna, jysäri, kankkunen, kohmelo, darra (oho, ei niitä ollutkaan niin monta. Höh.). Wikipedian mukaan kohmelo juontaa juurensa venäjänkielen sanasta pohmelo (похмелье), s.o. humalan jälkeen. Sama lähde kertoo krapula-sanan tulevan latinasta, jossa ”crapula” tarkoittaa sekä päihtymystä että krapulaa. Se joka väittää krapulaa luovaksi olotilaksi, ei ole koskaan ollut oikeasti krapulassa. Tavallaan hengissä säilymistä ja oksennuksen karttelua hinnalla millä hyvänsä voi tietysti sanoa luovaksi toiminnaksi, muttei sillä toiminnalla Ateneumia täytetä. Kiasma ehkä kuitenkin. Tervetuloa ”EasyHangover?” näyttelyyni tänäiltana. Tarjolla buranaa, vissyä, kaljaa ja pahoinvointipusseja. Ja jäätelöä, sitä on helppo laatata. Hei, tää kirjoittaminen auttaa. Tai sitten tässä on kulunut vaan niin paljon aikaa. Tunnustusten luolaan kirjoittajien sanoin: Kiitos: helpotti. (Hel potti, vähän niinkuin täyspotti, koko potti. Hassua. Ja täysin pimeetä. nyt pitää lopettaa ennenkuin valkotakkiset tulevat hakemaan minua). Kiitos hei.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:15

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus