EasyCommunication vol.XX Voimaa kevätvitutuksesta

  • EasyLiving77

Kaamosmasennus on lasten leikkiä verrattuna kunnon kevätvitutukseen. Joku sanoi joskus (tutkittua tietoa siis), että suuri osa itsemurhista tehdään juuri keväällä valoisan ajan saavuttua ja päivien pidennyttyä. Ei ihme.

Ellen olisi niin kiintynyt ihmisiin, roskaruokaan, seksiin ja muihin elämässä oleviin tärkeisiin asioihin, saattaisin itsekin ajatella hyppääväni joku kaunis päivä parvekkeelta alas.

Toisaalta vitutuksesta saa myös jollain kierolla tavalla voimaa.
Kämppä on sotkuinen, vitut siitä. Opinnot kesken, maapallo pyörii joka tapauksessa. Ihmissuhteet sekaisin omien ongelmieni takia, mitäs uutta siinä nyt on. Töissä vituttaa niin ettei veri kierrä, tuskin ne silti mua ulos potkii. Raha-asiat voisivat olla paremminkin, no, tiedät tyyppejä joilla on pätäkkää taskut täynnä mutta ne silti elää kitsaammin kuin romanialaiset katukerjäläiset.

Tavallaan laissez faire -tyylinen ajattelu auttaa nostamaan itsensä suorittajien yläpuolelle. Mä en ole supertehokas, koska mä en nyt jaksa. Mä en vittu käy joka päivä salilla, koska hyvässäkin kunnossa olevat ihmiset voivat kärsiä masennuksesta. Mä en tee tutkintoa valmiiksi vain sen takia, että kaikki itseni mukaan lukien ovat sitä mieltä että kyllä se tutkinto on hyvä olla. Vitut on, moni tutkinnonkin tehnyt on tappanut itsensä tai muuten mokannut elämässään.

Tämä siis toimii. Toivottavasti kevätvitutukseni jatkuu vielä pitkään. Ja vaikkei jatkuisikaan, vitut siitäkin.

-Easy-

3 kommenttia

mama_rocks

7.5.2008 18:39

Sinäpä sen sanoit: ei ole kunnon vitutuksen voittanutta! Ja vitut siitäkin:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tomi

7.5.2008 19:37

Ainahan voi väistää väärinymmärrysvaarat esim: vain kaveriseuraa etsivät tytöt ja miespuoleiset; miespuoleiset ja tytöt jotka etsivät vain kaveriseuraa; miespuoleiset ja vain-kaveri-seuraa-hakevat-tytöt; jne. Sekä-sana selventäisi vielä. Jos miespuoleisen tilalla ois miehet-sana niin silloin moni luulisi että tarkoitetaan myös kaveriseuraa etsiviä miehiä, mutta noin aseteltuna useimmat varmaan heti lukee oikein. Vitutus on usein melko hyvä asia. Sen vastakohta että makoilee sohvan pohjalla tyytyväisenä popsien prinssinakkeja ja katsellen Salkkareita. Vitutuin just Cityn naisista ja tupsautin runon...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:01

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus