EasyFlashes -1

  • EasyLiving77

Näin jälkikäteen ajateltuna Danielin ilta olisi voinut loppua paremminkin.

Daniel käveli kaverinsa Fredrikin kanssa vahingossa Tukholman Café Operan baarin takaovesta yökerhon puolella pidettäviin yksityisiin jet set -bileisiin. ”Jättefint”, Daniel iloitsi, ja tunsi, että tänään mikään ei voi mennä vikaan. Siinä hän ikävä kyllä erehtyi.

Juotuaan aivan liian monta lasillista ilmaista sampanjaa Daniel tajusi hukanneensa Fredrikin. ”Fan också”, kirosi Daniel, ja päätti istahtaa lähimmälle vapaalle istumapaikalle odottamaan josko Fredrik löytäisi hänet. Sitten hän muisti taskussaan olevan puolityhjän nuuskapurkin, viimeiset nuuskat ennen Freddyn kanssa sovittua, huomenna alkavaa nuuskalakkoa.

Juuri kun Daniel oli laittamassa nuuskapusseja huuleensa, hän tunsi olkapäässään hennon kosketuksen. ”Hejsan, är det okej att sitta här med dig?” Se oli Madde. Kaikista näistä ihmisistä prinsessa tuli puhumaan juuri hänelle! ”Vilken chans!” Daniel valmistautui vastaamaan jotain ennenkuulumattoman nokkelaa, mutta sisäänhengityksensä aikana hän vetäisi epähuomiossa suussaan olevat nuuskapussit väärään kurkkuun.

Hengityskoneesta herättyään Daniel heitti viimeisetkin nuuskapussit roskiin. Maddea hän ei kuitenkaan enää koskaan nähnyt kuin iltapäivälehdissä ja televisiossa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:16

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus