Relationships --> The EasyWay (Just don´t do it)

  • EasyLiving77

Keskustelimme ystäväni kanssa ihmissuhteista. Ystäväni kertoi olevansa huono aloittamaan seurustelua, mutta helvetin hyvä seurustelun lopettamisessa. Minulle molemmat päät ovat aina olleet vähän vaikeita.

Olimme yhtä mieltä siitä, että emme jaksa enää yrittää. Ei kahden ihmisen seurusteleminen voi, eikä saa olla niin vaikeaa, että molempien suhteessa olevien pitää päivittäin tsempata ja psyykata itseään ja toista pysymään mukana, taistelemaan, yrittämään kovemmin. Ei ainakaan meidän mielestämme.

Sovimme, että lakkaamme siis yrittämästä. Jos ei löydy sopivaa tyyppiä ilman, että pitää koko ajan olla luopumassa, venymässä, neuvottelemassa, aikatauluttamassa tai muuten-vaan-ahdistumassa, niin olkoon. Mulla on paljon hyviä ystäviä, ja terveet kädet. Niillä eväillä ahdistuu ja kuumottuu paljon vähemmän kuin käristymällä minkään tason ihmissuhdehelvetissä.

2 kommenttia

EviDee

3.3.2009 16:05

Hmm... alku voi olla hankalaa potentiaalisen pitkäiaikaisenkin kumppanin kanssa. Mutta siinä olet ehkä oikeassa, että liika yrittäminen ei kannata, jos mikään siinä suhteessa ei tunnu kantavan pidemmälle. Ihmisillä tuntuu olevan niin vahva tarve tehdä kaikkea mahdollista elämässään, ettei ihmissuhteiden kypsyttelyille ja niistä nauttimiselle tunnu oikein jäävän aikaakaan.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:49

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus