Contour

Vähän harrastuksia, paljon töitä ja nukkumisesta on turha runoilla. Blogi on alkanut sinkkuuntumisen jälkeen ja varmaan loppuu kunnollisen naisen iskiessä.

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2012.
Seuraava

Täyttö  1

Ilon päivä. Bunkkeri on viimein siinä mallissa että pääsevät latomaan eristeitä ja kantamaan verkot sisälle. Pitkäpiinainen homma ja kädet tärisee vieläkin eilisen piikkauksen jäljiltä.

Onneksi ei koko päivänä tarvinnut koskeakaan lapioon tai iskukoneeseen. Porakoneelta en välttynyt kun piti laittaa kaatopää laatikkoon ja ulkovarastointiin. Onneksi oli vaneria ja ruuveja.

Tuonkin lopputäytön olisi voinut tehdä lapiolla ja kottikärryillä, mutta vähemmällä hiellä meni kun lastasi kottarit kaivurilla.

Tulta pesään että pääsee saunaan. Jääkaapissa oli kokolailla pelkkä valo ja säilykepavut perunoiden, maissin ja jauhelihan kanssa ehtymässä. Lenkillä 6.5 km käynti oli vapaaehtoista, mut kaupassa käymiseltä ei oikein voinut välttyä.

Joku hurja oli kiertänyt Aulangon lenkin suksilla. Täytyy olla puolustusvoimien palveluksessa koska intin sukset luistaa yhtä huonosti oli sit lunta tai ei. Jos lumen alla olisi uutta purua niin saattaisin itsekin harkita, mutta kun on soraa niin kyllä täytyy olla 5 tai 10 cm lunta tai paikoin lähtee lastua pohjista.


Ne sähköttömät  1

Eilinen ilta-ajo oli täysin turha- Ei toivoakaan saada sähkölaitoksen miehistöä vaihtamaan syöttöjohtoa oikeaan keskukseen niin kaua kuin alueella on taloja ilman sähköä.

Ei tuolla mitään hätää ole, mutta alumiinitelineitä ikävä työntää ja koloa ei saa umpeen ennen kuin kaapeli menee oikeaan osoitteeseen.

Tänään bunkkeriin syötettiin asetteluhiekkaa, pohjakerros sai ikkunoita, täry ja kiuas nostettiin pois, radonputki vaihtoi paikkaa, Betax kulmahiomakone kesti vajaat 3 minuuttia timanttilaikan kanssa ennen kuin paloi, kiven kärki lyheni lealla.

Sitten menin avaamaan suuni väärässä paikassa ja viipaloin sit seuraavalla kulmahiomakoneella koko alakerran valkoisen pölyn peittoon + piikkasin kokolailla kottikärryllisen kovaa betonia irti uudesta anturasta. Voi olla että kädet tärisee huomenna. olen voitavani tehnyt ja vaikutus oli viitisen senttiä.


Liimaa  1

Ohjaamotehtaalla liimanhaistajan puute on näkäjään vaikuttanut muuhunkin kuin tiivisteisiin. Nyt kun vihdoin kaikki tiivisteet paitsi takalasin yläreunan roiskeläppä on liimattu paikalleen niin soitin ei mene koloonsa.

Kattossa on ylä- ja alapala. Vasen reuna alapalassa on moitteeton, mutta säätimien ja mankan puoli on notkolla liki kolme senttiä ja näin ollen soitin kantaa osan sisäkaton painosta. Järjeton rakenne tai sit vaan osa on maanantaikappale sunnuntailiimanhaistajan muotista.

Kuka soittaa kesken lenkin tai lähettää viestin. Tällä kertaa arvasin oikein, mutta hetki oli vähän huono- Olin juuri lenkin jyrkimmässä nousussa ja jo käynyt kyseisessä osoitteessa ennen lenkkiä. Ei ollut paremaakaan tekemistä niin saunaan vaan iso halko palamaan ja uusi ajokierros. Tarvi siis huomenna lämmitintä sähköjohtojen liittämiseen= kutistesukkien lämmittämiseen. Sähköpuhallinkin olisi varmaan riittänyn, mutta saattaa koko kortteli pimetä. En tosin tiedä riittääkö sähköyhtiöllä miehitystä moiseen hommaan. .


Seuraava