Contour

Vähän harrastuksia, paljon töitä ja nukkumisesta on turha runoilla. Blogi on alkanut sinkkuuntumisen jälkeen ja varmaan loppuu kunnollisen naisen iskiessä.

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2016.
Seuraava

Vähän yli kellon ympäri  1

Eilen tuli päivälle pituutta, mutta tänään tuli vielä enemmän. Onneksi asiakas lähti jonnekin juhliin, joten pääsin omiin hommiin hetkeksi. On näet helle ja kuivuus tehneet hallaa taimille. Menee varmaan kaikki varataimet ensi viikolla maahan, eikä kädet ja jalat jaksa kantaa niin paljon kasteluvettä kuin tarvis.

Jotain hyvääkin taas eli uusi liittymä on testattu kuorma-auton voimin. Se meni ihan ok paitsi kipatessa takalaita nosti kasettilavan väärälle puolelle takalaidan laukaisumekanismia. Nyt on autoilijoille tilaa temmeltää ja vaikka väistellä toisiaan.


Ruuhkassa  1

Siihen nähden kuinka aamupäivä meni hieman suunnitelman vastaisesti oli varsin mukava loppupäivä.

Oli siis ohejelmassa tolpan siirtoa, telan laitto paikalleen, tien pohjaamista ja niin edelleen.

Päivän paras oli kuitenkin uimapukukierros ja sitä seuraavat kierrokset. Ei tainnut nainen oikein itse tajuta mitä sanoi ääneen.

En muista moista suhteellista väenparveilua tavanneeni tai arvanneeni mitä Jopon tai sen kopion selässä voi työmaalle tulla.


Renkaat väärin päin  1

Eilisen oikaisuoperaation yhteydessä kahdesta kaivosta purettiin kannet ja 2 ylintä rengasta. Ihmettelin sit kahta seuraavaa ja lähinnä sitä viiden senttmetrin ilmarakoa renkaiden välissä.

Tänään sit ennen kuin alettiin pussittamaan ja muuraamaan pikkurenkaita paikoilleen pistin kaivurilla isommat renkaat kohdakkain. Lukosta lukkoon ei voinut laittaa kun kansirengas oli väärän kätinen.


Seuraava