Puheella pyörryksiin

  • licence27

Onko tuttu sanonta "Meinasin pyörtyä kun kuulin mitä se maksaa"?

Joitain vuosi sitten vein veljeni sairauskohtauksen jälkeen piikille ensiapuun. Tänään työmaan katselmus päättyi siihen kun asiakaalta katkesi filmi ja mätkähti sitten autonsa viereen nurin- ihan vaan tyystin varoittamatta. Eikä siis ollut vielä päästy keskustelemaan hinnasta ollenkaan. Pelästyin että nyt sit on aika tilata ambulanssi tai pahemmassa tapauksessa ruumisauto.

No asiakas huilaili hetken, vastasi ihan muutaman sekunnin jälkeen puheeseen, eikä ollut halvaantunut tai kärsinyt rintakivusta. Ambulanssia ei tilattu, mutta meni silti emäntänsä kanssa käymään ensiavussa. Kun en lääkäri ole, enkä sairaanhoitaja niin en ahtautunut kyytiin mukaan. Illalla sitten puhelin soi ja kävi ilmi ettei kyseessä ollut mikään sydänkohtaus, rytmihäiriö tai aivohalvaus, mutta ihan oli syytä käydä siellä tutkimuksissa.

Noin muuten päivän kulku oli varsin odottamaton. Siis siinä mielessä että olen tällä viikolla maksanut eilen saapuneen laskun jonka eräpäivä oli elokuussa, kaivanut postilaatikosta verottajan selvityspyynnön ja soittanut naispuoliselle ulosottomiehelle tiedustelun yhdestä myyntikohteesta. Vielä jos se kahdesti punastunut lakinainen soittaisi ja huomenna saisi tämän viikon iäsyysprojektin valmiiksi niin viikko olisi arkipäivien osalta täydellinen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus