Itellan ulkoistus Intiaan- hävetkää päättäjät

  • licence27

Tässä sitä taas ollaan. Milläköhän matematiikalla on laskettu että Itellan kannattaa ulkoistaa ulkomaille yhtään mitään.

Varmasti sieltä löytyy työvoimaa, mutta entä sitten kun jotain menee pieleen? Toki voi olla että sikäläisessä palvelukeskuksessa työt tehdään hymyssä suin ja yhtään väittämättä vastaan.

Tänään asiakas kommentoi että maltoitte sentään tulla muutaman tunnin myöhempään- no kello oli siirtämättä ja sitä ennen olin jo ollut sorvin ääressä pitkälti toista tuntia sovittamassa croskartin uutta vetoratasta väliakselille.

Jos olisi kovasti myöhempään lähtenyt niin olisi joutunut sitomaan kuorman pimeässä, eikä olisi paluumatkalla ehtinyt pysähtyä paalea siirtämään ja nostamaan taas jälleen ämpärillisen porkkanoita

Jostain oli tullut aivan valkoisia porkkanoita joukkoon. Ei maussa mitään vikaa ollut, mutta kyllä ne silti pesun jäljiltä vähän oudoilta näyttivät.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus