Kaikki miehet on kusipäitä!

  • licence27

Näin huusi kovaan ääneen nuori kaunis nainen kaupan parkkipaikalla kokolailla puoli yhdeksän aikaan illalla. Kysyin sitten vähän rauhallisemmalla äänellä onko niitä montakin ollut- kuulemma oli tarpeeksi kokemusta.

Koska oli kiire kauppaan ennen kuin se sulkeutuu en edes yrittänyt kysyä sen tarkemmin mistä oikein tuuli. En väitä että olisin onnistunut, mutta se ei saa estää yrittämästä.

Jossain vaiheessa kai kaikilla on kusipäisyysvaiheensa. Jos sitä ei ole ei ole tavannut tarpeeksi ihmisiä ja vaikka ei olisi niin ei siltikään julisteta pyhymykseksi.

Tässä sivusilmällä seuraan mitä the social network elokuvan mukaan alkujaan oli. Ei ainakaan tähän mennessä ole helistellyt ihastuksen kelloja. Mutta tuo idea on jo osoittanut toimivuutensa ja koukuttavuutensa siinä määrin että se haittaa maailmanlaajuisesti ihmisten työntekoa, sen vuoksi ajetaan kolareita, erotaan, pariudutaan, erotetaan, synnytään, kuollaan ja kohta varmaan myös soditaan.

Ei kuitenkaan niin paljon kiinnosta että olisin kenekään kutsua noudattanut.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus