Korvaussummia ja korjaussummia 2

  • licence27

Piti päästä valoisalla aikaa kirjallisiin töihin. Toisin kuitenkin kävi ja työaika tuli täyteen ja ylikin tietokonetta avaamatta. Olin aamulla kovaa vauhtia menossa täyttämään autotallin perustuksia, mutta eihän sinne oltu muurattu viikonlopun aikana ainuttakaan kiveä. Sen verran siellä oli tapahtunut että anturat oli mitattu ja todettu että väliseinän antura ei ole oikeassa kohdassa vaan semmoiset 30 cm linjasta sivussa. Ei siis täytetty vaan kovaa vauhtia kaivettiin sen vierusta auki, täryä perään ja uusi anturamuotti aluilleen.

Asiakas oli tehnyt mittauksen, eristyksen ja muotin itse. Muistaakseni sanoin sen edellisen työvaiheen nähtyni että väliantura ei ole keskellä, ei sen kuulunutkaan olla, mutta ei myöskään kuulunut olla ihan noin kaukana keskilinjasta. Keskilinjalle seinän muuraaminen olisi jopa voinut onnistua. Toisaalta ymmärrän mistä moinen virhe tulee kun itsekin sitä samaa kuvaa katsoin. Iloitsen kun en itse ollut sitä mittaamassa.

Ihmeellinen päivä. Koneen mittari näytti ulkolämpötilaksi + 17 eikä sinne aurinkokaan paistanut. Kärpäsiä pörrää ja hyttysetkin ovat edelleen aktiivisia.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus