Kreikan velat jatkuu

  • licence27

Millä sitten moisen velkamäärän saisi maksettua? Kolmessa vuodessa ei millään. Suomi lienee edelleen ainoa maa joka on maksanut sotakorvauksensa ja Kreikan pitäisi tehdä vähintään vastaavat ponnistukset. Se edellyttäisi luonnonvaroja, rehellisyyttä ja sellaisia ponnisteluita joihin kreikkalaiset eivät ole tottuneet.

Mitä Kreikassa sitten on- ainakin vuoria, rannikkoa ja saaria. Tärkein luonnonvara on kuitenkin ihmiset. En tarkoita että kreikkalaisilla pitäisi täyttää kaikki maailman bordellit, varsinkaan kun niistä verotulojen kotiuttaminen saattaisi osoittautua työlääksi. Eikä kaikkia kreikkalaisia voi myöskään lähettää Siperiaan tai Kiinaan rakentamaan teitä ja putkilinjoja. Toivottavasti herra N.K Kreikasta on edelleen Suomessa töissä ja veronmaksajana eikä ole rutannut moottoripyöräänsä. Oli jo opiskeluaikana loistavasti sopeutunut tänne.

Kaikkein paras ratkaisu olisi aikakone ja tämän päivän tietojen vieminen Brysseliin . Sikäli jos CERNissä on toisaan onnistuttu ylittämään valon nopeus niin aikakoneenkin teoria saatetaan pystyä todistamaan tai sitten vaan koko suhteellisuusteoria menee uusiksi. Siis ideana se että jos juna menee valon nopeudella ja kävelet junan perästä koti veturia niin liikutko valoa nopeammin- nyt jos tosiaan pienikin hiukkanen liikkui valoakin nopeammin niin tarkoittaako se että koko ajan jossain viliseen isoa ja pientä tavaraa sellaisella nopeudella ettei ihminen pysty havainnoimaan koska kohde liikkuu valoakin nopeammin. Valon nopeus tyhjiössä on tällä tietoa vakio, mutta numeroarvo on numeroarvo ja jos valo liikkuu tyhjiössä 2,99792458 x 10^8 metriä sekunnissa ja tietty hiukkanen törmäyttimessä keskinopeudella 3,45 x 10^8 metriä sekunnissa- ehkä joku kreikkalainen keksii miksi niin tapahtuu ja miten moista nopeutta voisi hyödyntää.

Itse asiassa sen ensimmäisen voisin minäkin keksiä- liike on vektori eli suunta ja suuruus. Jos kohtaavat hiukkaset osuvat samalla nopeudella ja aivan kohtisuoraan toisiinsa ja ovat saman painoisia koko energia menee hiukkasen hajoamiseen. Jos energiaa jää yli siitä tulee liikettä joka ei jakaudu tasan hajoamistuotteiden kesken. Se osa jolla on edullinen suunta törmäyksen jälkeen voi liikkua valoa nopeammin ja osa jäädä törmäyskohtaan. Tarvis tastata biljardipalloilla. No miettiköön fyysikot.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus